Anvelope auto Manometru 0-200 PSI lumina de Fundal de Înaltă precizie Digital de Monitorizare a Presiunii în Anvelope Auto Anvelope Auto Manometru

22.71lei

41.29lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

*1.Conectorul este fabricat din cupru pur material cu un cauciuc capac de protecție pentru durabilitate.

*2.LCD display cu ecran mare cu LED-uri de iluminat pentru convenabil de inspecție, măsurare a presiunii și alte operațiuni.

*3.Patru unități sunt liber pentru a comuta: PSI, BAR, MPA, KGF/cm^2 de patru unități pot satisface nevoile de mai multe scenarii.

*4.Inteligent de recunoaștere automată a presiunii aerului, atunci când presiunea aerului introduce, se deschide automat citirea afișajului, fără operare manuală este necesară.

*5.Potrivit pentru înlocuirea capului de anvelope gonflabile arma și orice măsurare a presiunii display digital utilizat.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Produs dimensiune: 76*58*32mm

Material: cupru

Rezoluție: precizie înaltă

Unitate de presiune: PSI, KPa, Bar, Kgf/cm^2

Baterie: 2 x Baterii AAA (Nu sunt Incluse)

Domeniu de măsurare: 0-200PSI

Tensiune de alimentare: DC3.1V(LCD simbolul bateriei se aprinde intermitent atunci când tensiunea bateriei este mai mică decât 2,5 V)

Curent de lucru: ≤3MA sau mai puțin (cu iluminare din spate); ≤1MA sau mai puțin (fără iluminare)

Static curent: ≤5UA

Pachetul Include:

1 x Manometru Digital

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: manometru mbar, monitor lcd, sistem de monitorizare anvelope, saab anvelope de monitorizare, monitorizare a presiunii în anvelope valu, dodge ecartament anvelope, diafragma ecartament, original monitorizare a presiunii în anvelope, original manometru anvelope, monitor pc

Numărul De Model --
Material Cupru
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea