T-SUNRISE 4 Pack Solare LED Spotlight în aer liber, 4 LED-uri Lampă Solară rezistent la apa IP65 Unghi Reglabil RGB Lumina de Perete pentru Curte, Gradina

304.41lei

524.83lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

T-SUNRISE 4 Pack Solare LED Spotlight în aer liber, 4 LED-uri Lampă Solară rezistent la apa IP65 Unghi Reglabil RGB Lumina de Perete pentru Curte, Gradina

Caietul de sarcini:

Panou Solar: 5V/2W

LED Cantitate: 4 BUC

Luminozitate: 200LM

Parametrii bateriei: 3.7 V 2200MAH(18650 fiecare led)

Produs Material: ABS

Interioară Caseta Dimensiune: 195*150*100MM

Mod de operare: Lumina de control,a energiei solare de încărcare a bateriei built-in timpul zilei, luminile se aprind automat pe timp de noapte

Timp de iluminat: Mai mult de 12 ore

Flux de lucru: 100MA

Rezistent la apă clasa de rezistență: IP65

Greutate produs: de 0,358 KG

Doua Opțiune De Instalare: 1.Apăsați butonul"ON/OFF" buton pentru a aprinde lumina și locul lumină într-o sunt în cazul în care lampa ta va primi mai lumina soarelui. 2.A introduce numele pe lampă și utilizare incluse șuruburi pentru montare pe perete.Atenție: A. Menține panou solar, astfel încât taxa de repede.B.Evita frunze sau praf de ocluzie,aceasta va afecta calitatea de încărcare.C.10.m 2 p.m este cel mai bun timp de încărcare pentru solar.D. Lumina este rezistent la apa dar nu împiedică apa-bucurați-vă, pentru a evita instalat în loc de apă cu ușurință.E.Lumina directă a soarelui pentru panouri solare, asigurați-vă că continuat de încărcare.F.Evita ocluzia de obstacole, clădiri, instalații de lumina soarelui.Pachetul include 4 x Solar Lumina de Peisaj 12 x Șurub 12 x plastic extinderea conductei de 4 x Manual de Utilizare

*Acceptam Alipay, West Union, TT.

*Toate majoy cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.

* Vă rugăm să ia 1 minut pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente în stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Multumesc!!!

* Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile poștale.Aceste taxă sunt responsabilitatea cumpărătorului.

* Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

Adresa De Livrare

Am expediat doar la adresa la care este furnizat de Balioilhaircare.roanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Metode De Transport

Suntem coopereze cu DHL, UPS, FEDEX, EMS sau prin recomandată(China Post Air Mail sau alte e-Mail de Aer).Vom selecta rapid și de încredere metodă de transport pentru clienții noștri dragi.Salva pe de transport maritim și în condiții de siguranță la livrare este scopul nostru.

Timp De Transport Maritim

Vom pregăti și ambalaj pachet cât mai curând posibil după ce ați făcut plata.

În Timpul Timp De Transport Maritim

Vom urmări informații de transport maritim și trimite informații pentru a vă în timpul timp de transport maritim.Vă rugăm să acorde o atenție la mesajul de informații.

Atenție Vă Rugăm Să

Taxe de Import, impozite și taxe a avut loc în cumpărătorului țară nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

* Fiecare element va fi testat înainte de expediere.

* Avem 1 an garanție limitată pentru fiecare element defect(cu Excepția operație greșită sau fizice deteriorate de către cumpărător)

* Un produs defect TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție și în ambalajul original.Vă rugăm să ne oferi numărul de urmărire în timp, precum și.Clienții sunt responsabili pentru retur taxa de transport.

* Dacă doriți restituire, deoarece elementul este rupt sau nu poate fi repaird.Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!!!

T-SUNRISE 4 Pack Solare LED Spotlight în aer liber, 4 LED-uri Lampă Solară rezistent la apa IP65 Unghi Reglabil RGB Lumina de Perete pentru Curte, Gradina

Solar Atenției; solar lumina reflectoarelor cu led; în aer liber, solar spoturi;

Etichete: lampa solara in aer liber, 3 solar de perete de lumină, jgheab, led-uri lumina solara de gradina, led-uri în aer liber lămpi, mușchi artificial rock, lumina solara lampă solară, lampa de gradina, foarfeca, piața rgb lumina de gradina

Led Lampă Solară lumina solara de perete
Este Estompat No
Utilizare De urgență
solar lumina reflectoarelor cu led Alimentat Solare Lampă
Solare LED lumina Reflectoarelor LED lumina Reflectoarelor
în aer liber, solar lumina reflectoarelor LED-uri în aer liber, Lămpi de Perete
Este De Becuri Incluse No
Celule Solare De Tip NI-MH
Corpul Material ABS
dus de gradina solare lumina reflectoarelor lampa solara pentru gradina decor
Tipul De Bază NICI unul
Garanție 24M
Lumina solara în aer liber solar spotlight în aer liber
Certificare FCC
Sursa De Alimentare Solar
lumina reflectoarelor grădină Grădină lumini solare în aer liber rezistent la apa
alimentat cu energie solară lumina reflectoarelor lumina solara de gradina
Stil ART DECO
Tensiune 6V
Nivelul De Protecție IP65
Solar Lumina Reflectoarelor lumina solara
Caracteristici Super Luminoase
Numărul De Model TS-G0102-colorfulX4
În Aer Liber, Peisaj De Iluminat reflector lumini solare
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Nume De Brand T-SUNRISE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea