Apai Genie 360 de grade de Rotație de Urmărire a Feței Trepied / Selfie Stick, Urmărire Obiect de Sprijin, Camera Gimbal pentru Live Video de Înregistrare

48.19lei

107.07lei

-54 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Portabil Auto-Urmărire Inteligent Captura Selfie Stick, Suport de Imagine Telefon de 360 de Rotație Auto Față de PIESA de FOTOGRAFIAT

Descriere Produs Nume: 360 ° Obiect De Urmărire Suportul De Aplicare

Suport: Apai Genie Produs Funcția ★ Modul de Urmărire Obiect ★ Modul de Urmărire a Feței ★ Tripod Mount Bracket Net Greutate 185g Dimensiune 93x93x165.4 mm (Lungime x lățime x înălțime)

Suport de telefon: 56-100mm alimentare 1.5 v n. ° 5 BATERII Alcaline * 3 Compatibil cu iOS 10.0 și mai târziu de Sistem, Android 8.1 și mai târziu

descriere produs:

1. 【1 obect de urmărire suport + 1 telefon mobil = fotograf】: Dacă aveți aceste probleme: nu poate înregistra video fără un fotograf; nu puteți lua fotografii de unul singur; atunci Când aveți nevoie pentru a elibera mâinile tale, suport fix nu este flexibil; va fi obosit, dacă vă păstrați video de asteptare pentru prea mult timp, toate aceste 360 automat de urmărire a feței suport de aparat de fotografiat și camera de urmărire obiect suport de telefon vă va ajuta să rezolve problema, telefonul tău să te urmeze, să ia selfie și de a nu mai cere ajutor.

2. 【De urmărire a feței și smart response】: fata de urmărire titlu introduce tehnologie AI omului compoziția imaginii și scala de estimare în inteligente de fotografiere, de 360 de grade de rotație în jurul și de a recunoaște în mod automat la persoană / animal de companie.Când te duci, telefonul mobil se va schimba în cazul în care vrei să mergi, configurați reprezenta și de a lua în mod automat fotografiile într-un timp fix de 3 secunde.Ideal pentru conferințe, evenimente sportive, prezentări.Fotografii de grup, aventura poze, Instagram, Facebook Live, Vlogging.

3.【Obiect de Urmărire,】 Inteligent de Urmărire: Selfie Stick pentru Telefonul Mobil poate urmări și de a trage obiecte în timp real, piesa obiect de defilare, de exemplu, atunci când câinele este în mișcare, telefonul mobil, de asemenea, urmează câine, și apoi trage în mod automat.Ce o surpriză mare pentru a obține o înaltă calitate profesională selfie stick, toată lumea poate folosi și ei vor iubi.

4.【simplă operație Simplă, rapidă de la distanță bluetooth conexiune】: utilizați cu iPhone sau Android, Compatibil cu iPhone iOS10.0 sau mai nou, Android și 8.1 sau mai nou.În primul rând, descărca APAI GENIE software cu telefonul mobil, nici o înregistrare pentru autentificare, deschide APAI DUH, apoi rândul său, pe tasta de pornire, țineți apăsată tasta de pornire timp de 5 secunde, ledul ROȘU este aprins, porniți Bluetooth de pe telefonul mobil și apoi conectați-l în mod automat.Puteți obține cu ușurință a început, fără a complicat tutoriale.

5.【Plătească】 atenție la detalii:

1 . 360 obiect de urmărire suport smartphone-uri ar trebui să fie utilizat împreună cu smartphone-ul.

2 .Este recomandat să utilizați o singură scenă, cu cel mai bun efect de urmărire.

3 .Nu se misca fata / obiect prea repede

4 .Curent de urmărire zona este un pătrat cyan zona.Pachetul Include: 1 * 360 ° Urmărire Obiect De Sprijin (Download "Apai Duh" App) Dropshipping.

Q&A

Vine cu o telecomanda?

Nu, control de la distanță.

Ai, de asemenea, înregistra clipuri video?Da, este utilizat cu un trepied?

Da, există un surub în partea de jos, se potrivesc pentru montabil 1/4 filet trepied.

Când va pachetului fi livrate?

Va vom trimite comanda în 24 de ore.

Despre transport?

Odată ce pachetul este livrat, va vom trimite numărul de urmărire pentru tine, îl puteți urmări pe site-ul și știu unde este coletul tău.

De ce ne alegeti pe noi?

Motivul 1: în condiții de Siguranță și rapid de logistică

Motivul 2: produs de Înaltă calitate (puteți compara greutatea cu alte produse)

Motivul 3: servicii de Înaltă calitate, Motiv pentru care

Etichete: camera jib, stabil pentru telefon, ak2000 feiyutech, camera pentru trepied, eachine camera stabilizator, 360 camera wifi, punte stream, osmo trepied, joc portabil player, mini moza

Tip 3
Greutate (g) 192g
Dimensiune 93 x 93 x 165.4mm (L x W x H)
Categorii Electronice De Larg Consum
Stil AI de urmărire
Sprijin APP Apai Genie
Funtion 3 Suport pentru montare trepied
Suport pentru telefon de marime 56-100mm
Înclinarea Unghiului 180
Funtion 1 fata de modul de urmărire
Unghiul De Rulare
Sistem De Sprijin iOS 10.0 și mai târziu/Andriod 8.1 și mai târziu
Tip Selfie Sticks
Panning Unghi 70
Funtion 2 Obiect modul de urmărire
Suport De Control De La Distanță No
Numele produsului Selfie Stick
Tip 2 suport de telefon
Origine NC(de Origine)
Configurat Pentru SMARTPHONE-uri
de Axe 2-Axa
Nume De Brand ACEHE
Pachet Da
Caracteristică 2
Caracteristică 3
Comunicare
Numărul De Model Apai Genie
Caracteristică Auto-urmărire ,Auto ia poza
Funtion 4 Smartphone Gimbal
Certificare CE
Material Plastic
Utilizare Ia poza /video
Categorii De Produse fotografie
Suport Dropshipping
Proprietățile Produsului Selfie Stick-ul și de Mână, de Masă Alb

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea