HUDi de Afișare HUD Universal Head Up Display Suport Carplay Oglindă HUD Cu Control Vocal Navigație Frecvență FM si Muzica Joaca

631.33lei

1 052.23lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Carplay HUD Head up display cu Control Vocal Frecvență FM Conexiune

Parțială interfață de introducere

Bogat interfață de afișare, bucurați-vă de telefon mobil, cum ar fi senzație, și ajusta în mod liber.

De ce ai nevoie de un HUD?

F12 Carplay afișează informații importante în fața liniei de vizare prin proiectarea de telefon pe HUD, evitând potențial periculoase, accidente cauzate de uitat în jos, la telefon informații, privind tabloul de bord și vizionarea de navigare.Prin HUD pentru a conecta telefonul mobil pentru a realiza diverse funcții, cum ar fi de navigare, redare de muzică, și AI interactiv de dialog om-mașină, care poate satisface nevoile dumneavoastră în timp ce îmbunătățirea siguranța de conducere.

Carplay conexiune auto

Atunci când produsul foloseste interfata USB pentru conectare la telefon mobil, acesta va începe Apple Carplay, Google Auto, Masina de Viață masina de sistem, și APLICAȚIA care acceptă telefon mobil masina de sistem poate rula pe HUD mașină de sistem.

Conexiune OBD

Viteza vehiculului și turația motorului de afișare, ușor de înțeles de informații de conducere.Acest produs este conectat prin portul OBD.Portul OBD este, în general, sub volan de masina.Conectați mașina la portul OBD, și mașină de viteză și viteza motorului va fi afișat pe ecran.

Epoca de Adevărat HUD

Proiecția este de 2 metri de linia de vedere și vizibile la orizont.Ajusta automat luminozitatea, claer în dunlight, moale și nu orbitoare pe timp de noapte.

1.Imagistica de înaltă rezoluție

High-resolution imaging, cu ecran mare de proiecție, ecran clar, poate captura de conducere informații dintr-o privire, ușor de utilizat.

2.control vocal

Interacțiunea voce, interacțiune om-mașină, full control vocal este mult mai inteligent.PS: Această funcție necesită telefon pentru a sprijini voce funcția de asistent înainte de a putea fi folosit.

3.Wireless telecomanda de pe volan

Fără fir de control de la distanță poate fi reparat pe volan, și multi-funcția de butoane pot controla convenabil HUD funcție.

4.Frecvență FM conexiune

Porniți produsul FM transmițător de semnal pentru a se potrivi masina FM semnal pentru a conecta echipamente audio auto.

5.Suport de navigație, în timp real starea drumurilor de afișare

Compatibil cu majoritatea APLICAȚIE de navigare, utilizarea de bord sistem de navigare, informații rutiere de proiecție pentru a aranja traseul de călătorie, în timp real starea drumurilor de afișare, pentru a evita aglomerate tronsoane de drum.

6.Unghi reglabil de plasament

Ecranul poate fi ajustat de 90°, iar unghiul de proiecție poate fi ajustat manual.Ecranul este pliat atunci când nu este în uz și nu ocupă spațiu suplimentar.

7.Imagini optice, de înaltă definiție ecran de proiectie

Ecranul mare face ca informația de pe ecran mai clar, și de afișare a datelor metoda în mașină este optimizat, fără blocarea liniei de vedere, iar datele sunt în mod clar vizibile.

8.Automat sensibilitatea

Reglarea automată a luminii, în mod clar vizibile în Caitian lumina soarelui, lumina moale pe timp de noapte, fără orbire.

9.Reda muzica

Free muzica de joc, nu plictisitor în timp ce conduceți.

Folosind scena de afișare

Produs șansă reală de afișare

detalii produs prezentare

Produs pașii de instalare

Vă rugăm să rețineți înainte de a plasa o comanda

Acest produs este aplicabil numai la 12V benzina vehicule cu OBD acord, iar unele Japoneză și coreeană vehicule nu sunt aplicabile.Camioane, vehicule fara OBD acord și 24V masini nu sunt aplicabile.

Pachetul include

1*Gazdă 1*OBD linia 1*manual de Instrucțiuni 1*control de la Distanță

Etichete: hoodi, bmw head-up display, afișare hud carplay, afișare hud masini, make up, hudy femeie, masina de afișare hud, hud, apple carplay seat leon, android auto yaris

Instalare OBD2 Interfata
Avertizare Peste Viteza De Alarmă
Tip Ecran Cast screen display
Stand de curent 4MA
Origine NC(de Origine)
Fir sau Wireless Cu fir
Utilizare Mașina în condiții de siguranță
Nume De Brand midii
Putere nominală w
Display Informatii Viteza
Unitate De Viteză KMH
Poziția de instalare Mai presus de bord
Tip Oglinda HUD
Numele heads-up display
Tensiune De Lucru 12-18V
Tip Display Ecrane Plate
Dimensiunea Numele 3.97 inch
Temperatura de depozitare -40~+80℃
Cerere Carplay masina HUD
Curent de lucru 500mA
Frecvența De Ieșire w

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea