Cadru îngust Panou Led corp de Iluminat Dimabil 6w 12w 18w 24w Pătrat Rotund Ultra Subțire Condus în jos lumina Rece /Cald Alb Iluminat Interior

22.67lei

34.85lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini: Forma: Rotund/Aquare Tensiune: AC85V-265V Shell Material : Aluminiu Putere: 6W/12W/18W/24W LED Tip: 2835SMD CRI: >80 unghi Fascicul: 120° Durata de viata: 50.000 ore Certificari: CE, ROHS Culoare Lumina: alb Cald (3000-3500K); white (6000-6500K)

1.Transport gratuit pentru cele mai multe țări. (Cu excepția pentru câteva reomte țări).

2. Ordinea adresa trebuie să fie corecte.Dacă adresa este greșită,cumpărătorul are nevoie pentru a anula comanda și de a plasa o noua comanda.

3. Este obligatia cumparatorului de a șterge cutoms și să plătească pentru taxele de import, impozite sau taxe, vă rugăm să acorde o atenție la informațiile de urmărire îndeaproape și clar vamale fel de repede ca tine poate pentru a evita orice întârziere în livrare.

4. Cele mai multe pachete vor ajunge în 60 de zile sau mult mai rapid, cu toate acestea, timpul de livrare poate varia în funcție de mai mulți factori, în special în sezonul de vârf de transport.Dacă nu ați primit pachetul inainte de protecție se termină de timp, vă rugăm să contactați cu noi pentru ajutor.Multumesc.

1. Dacă produsele au o problemă, vă rugăm să trimite o imagine sau un videoclip de pe youtube sau de pe Balioilhaircare.ro pentru a arăta problema.Vanzatorul va va oferi o rambursare parțială sau completă conform dovezilor furnizate de către cumpărător.

2. În cazul în care produsele nu au fost folosite și doriți să reveniți, vă rugăm să trimiteți-l înapoi în 7 zile sau vom presupune că produsele au fost utilizate.

Q: Cum pot obține o reducere?

O: prețurile au arătat în magazinul nostru sunt la cel mai bun preț ne-ar putea oferi.E cel mai ieftin preț puteți obține.Cu toate acestea, în cazul în care comanda cantitatea este mai mare de 10 buc(cantitate totală pentru o comanda), puteti sa ne contactati inainte de plata, ne poate salva, probabil, unele costul de transport maritim pentru tine.

Pentru comenzi mari, desigur, vom oferi un discount.

Vă rugăm să urmați de mai jos procesul de a obține discount.

1. Face o comandă în primul rând, nu plătesc imediat.

2. Lasa-ne un mesaj pentru a ne spune cantitatea și metoda de transport maritim vrei.

3. Vom modifica cantitatea pentru tine cât mai curând posibil.

4. Trimite plata.

Q: Ce pot să fac dacă nu am primit coletul pentru o lungă perioadă de timp?

O: Dacă informațiile de urmărire arată părăsit China continentală sau Hong Kong

dar nici o informație cu privire local post office-ul, parcela acum este în drum spre țara ta, sau a sosit în țara dumneavoastră, dar nu există informații actualizate primite de la oficiul poștal local încă, vă rugăm să fie pacient să aștepte.

Dacă protecția în timp este mai mică de 10 zile, dar încă nu ai primit coletul, vă rugăm să ne contactați, vom extinde protecția de timp pentru tine și să încerce să găsească un motiv pentru întârziere și să încerce să rezolve și să vă spun cele mai recente informații avem.

Etichete: 18w loc, rgb mini corp de iluminat, tavan led-uri rgb, telaio panou cu led-uri, La fața locului, timp downlight cadru, zid puternic, mare plafon led, corp de iluminat, aparat de ras t9, spot patrat

Este Estompat Da
Garanție 2 Ani
Cerere Foaier
Este inclus driver Da
Origine NC(de Origine)
Material Aluminiu
Forma rotund / pătrat
Tensiune 90-260V
Tip Comutator Alte
Flux Luminos 500-2400lm
Nume De Brand minte
Latimea Cadrului 10mm
Certificare ce
Caracteristică Cadru îngust
Numărul De Model Panou LED Lumină
Sursa De Lumina led
Puterea De Toleranță 5%
Putere 6W 12W 18W 24W
Temperatura de culoare(K) Alb cald 2700-3200K; alb Rece 6000-6500K
Sursa De Alimentare AC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea