4BUC Curcubeu Bandană Pătrat Bentita Hip-hop-ul Gay Pride Batic Bandana Pentru Femei Barbati Vacanță Festivalul de Celebrare Partid

17.34lei

26.26lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1、Design Luminos: bandana este de formă pătrată, imprimate cu modele deosebite, puteți vedea informații specifice din imagine, aceste culori vii va face să iasă în evidență printre oameni, rochia ta va fi mai ochi-prinderea și atractiv。

2、Moale Curcubeu Bandană: Nostru bandană este fabricat din material de bumbac, un material moale, care aduce confort pentru pielea ta; este ușor precum; usor de pliat si transportat; spălare de mână este recomandat; nu se spală-l cu alte elemente împreună.

3、Informații Dimensiune: pătrat bandană este de aproximativ 55 x 55 cm/ 21.7 x 21.7 cm (LW), de dimensiune adecvată pentru utilizare multipla, îl puteți folosi ca esarfa, bandana, esarfa gât și așa mai departe.

4, se Adaugă Luminozitate pentru Tinutele Tale: Dacă vrei să fii cu o distinctiv de una din părți, sărbători de vacanță, parada de activități, puteți încerca noastre curcubeu bandană, acesta poate fi asortat cu orice tinuta; atât bărbații, cât și femeile pot purta, ziua ta va fi de neuitat cu această bandană foto prop.

5、Total Cantitate: Vin cu 4 piese bandane colorate sunt ambalate împreună, și este capabil de a satisface purtarea de zi cu zi și festivalul folosind are nevoie.

La bandane sunt concepute în curcubeu și twin vierme, care sunt pline de culoare, care poate face să vă simțiți luminoase, și, de asemenea, arata frumos, viu, și minunat, să devină fermecător și atractiv atunci când le purta.

Aplicabile ocazii: le puteți folosi nu numai în costum de petrecere, petrecere cosplay, festivaluri, activități școlare și așa mai departe, dar, de asemenea, în deșert pentru circumferința gâtului sau batista, oferind diferite experiență poartă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aprox. 55 x 55 cm/ 21.7 x 21.7 cm

Material: bumbac

Culoare: ca imagine afișată

Lista De Ambalare:

4*Bandană

Etichete: lucrurile bisexual, top bisexual, barbati sex gay, sex gay, bărbații gay, figura sexy gay, gay lenjerie, penis artificial bisexuali, gay barbati, gel sexy gay

Tip De Element Benzi
Material Poliester
Dimensiune S

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea