Silicon Baby Teether Molari Grad de Alimente Deget Seturi Respirabil Deget Set de Ingrijire Dentara Nou-născut Anti-muște Mâna Supt Trupa Încheietura mâinii

12.26lei

19.78lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici: din silicon de calitate Alimentară material, în condiții de siguranță și moale, pentru a proteja gingva și orală cavit suprafața masaj granule design eficient poate masaj gingiile copilului a Preveni care se încadrează în afara, Cunosc copilul musca degetul obiceiurile Pot fi sterilizate prin temperatură ridicată apă clocotită, se Spală în apă clocotită timp de 5 minute înainte de utilizarea inițială a Evita utilizarea de metal minge de curățare și corozive curat.Rezistență la temperatură de 170 de"C, se pot curata in apa clocotita.Vă rugăm să rețineți: vă Rugăm să aplicați acest produs sub supravegherea unui adult Piccard și înlocuiți la primele semne de demage sau slăbiciune Păstrați-l în uscat sau depozitați într-un loc răcoros și uscat Evita flăcările și obiecte ascuțite direct Imformation: Material: Silicon Culoare: vă Rugăm să consultați imaginea.Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Pachetul include: 1 buc Teether Copilului (Fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

1. Plata

Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe Balioilhaircare.ro sunt prelucrate prin Alipay.

2. Informații De Transport Maritim

A. transport maritim la nivel Mondial, cu excepția unor țări.

B. Vom procesa comenzile în timp util după verificarea plății.

C. timp de Transport maritim

eu: ePacket în statele UNITE ale americii: 7-15 zile

ii: Balioilhaircare.ro / China / Singapore Air Mail: Aproximativ 15-45 de Zile lucrătoare.

iii: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus: Aproximativ 20-60 De zile Lucrătoare.În jurul valorii de 50-90 zile pentru Brazilia.

iv: Daca alegi DHL sau EMS, timpul de expediere va fi în jur de 6-15 zile lucrătoare.

D. Dacă nu ați primi elementele timpul promisiunea noastră de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Uneori se pot întâlni situații excepționale, cum ar fi vremea rea, vacanta, schimbare de politică, loc de la distanță etc. Ne va ajuta pentru a verifica și va oferi o rambursare completă, dacă nu primiți coletul în cele din urmă.

3. Politica de returnare

Oferim serviciu de 100%, dacă produsul este deteriorat sau un alt furnizor e problema, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru detalii doar în termen de 7 zile după ce obține elementul și 30 de zile pentru a reveni.Multumesc!!!

4. Feedback-ul

A: Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi!Apreciem amabilitate de sprijin.

B: Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să nu ne dea feedback negativ sau neutru direct?pentru că ne place să rezolve probleme și să-ți dea de cumpărături frumos sentiment.Deci, vă rugăm să ne contactați imediat prin mesaj.

5. Contactati-ne

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice sprijin.Este placerea noastra de a servi pentru tine!

Etichete: musca teether, costum bucătar pentru copii, stokke nou-născut accesorii, cele mai bune produse din 2020 dropshipping, alimente deget petrecere, instrument dentar, banderola copil, dropship centru, filament ue, fata de copil jucărie

Numărul De Model 30212
Material Silicon
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea