4Color Garnitură Kit de 200 De Seturi de Garnituri Ochiuri Cu Instalare Tool Kit Capse Metalice Cu Garnituri Pentru DIY Pantofi, Haine, Accesorii

49.51lei

66.03lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

4Color Garnitură Kit de 200 De Seturi de Garnituri Ochiuri Cu Instalare Tool Kit Capse Metalice Cu Garnituri Pentru DIY Pantofi, Haine, Accesorii

Cantitatea și calitatea:

Pachetul vine cu 200 de seturi de garnituri în 4 culori, aur, bronz, bronz și argint, 50 de seturi per culoare, care este suficient pentru a satisface nevoile diferite.Garniturile sunt realizate din cupru durabil material, puternic și solid. 3 Bucăți garnitură de instrumente include 1 baza, 1 pumn și 1 instalați instrument.

DIY consumabile:

Puteți utiliza cu ușurință garnitură kit pentru reparatii de unul singur.Acestea sunt accesorii utile pentru piele, panza, prelate, corturi, copertine și alte cârpă-produse realizate.Și aceste manșon instrumente pot fi aplicate pentru bagi o gaura pe meșteșuguri din piele, curele din piele sau haine, apoi ciocanul pentru a împinge garnituri împreună.

Caietul de sarcini:

Garnituri de culoare: aur, bronz, bronz și argint, 50 de seturi per culoare

Dimensiune: diametru interior este de cca. 1/ 4 inch (6 mm), diametrul exterior de 3/ 8 inch (10 mm), lungime baril 1/ 8 inch (3 mm)

Fiecare manșon include 2 piese: un ochi și o garnitură

Notă:

Vă rugăm să păstrați-le departe de copii, pentru a evita sufocarea.

Pachetul include:

50 de Seturi de garnituri de bronz

50 de Seturi de garnituri de bronz

50 de Seturi argint garnituri

50 de Seturi de garnituri de aur

1 x Pumn

1 x Baza

1 x instrument de instalat

1 x cutie de Depozitare

Pls Da-mi numărul dumneavoastră de Impozit, dacă doriți pentru a trimite prin Fedex

Notă: Deoarece Rusia post de politici noi despre numele complet , pls fiecare cumpărător oferă numele tău complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare .Vă mulțumim pentru cooperare !

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

Termenii De Livrare

Serviciul Standard este China post airmail,în regim de Urgență Serviciul este China post EMS.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.

Etichete: scrapbooking accesorii ornamente, 5mm ochi, dublu monitor stand, grommet ochet, scrapbooking accesorii pinces, ochi, clemă pompa, garnitura instrument, mare manșon de plastic, ochi de metal

Caracteristică Garnituri Metalice Ochiuri
Forma RUNDA
Numărul De Model GTS-600679
culoare 4Colour
Tip De Metal Cupru
Utilizarea Metalice Grommet Kit
Cantitatea 200 de Seturi
Material Cupru
Material Metal
Tip De Produs Ochiuri
Technics Placare
Dimensiune 10mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea