Ebony Vintage Antic Bricheta Creative Windproof Electronice de Încărcare USB Electrica Mini USB de Reincarcare Țigară Brichetă

29.24lei

44.97lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ebony Vintage Antic Bricheta Creative Windproof Electronice de Încărcare USB Electrica Mini USB de Reincarcare Țigară Brichetă

Descriere

Nume produs: bricheta Reîncărcabile

Baterie nume: litiu Polimer baterie

Dimensiune:100mm*16mm*16mm

Greutate:100g

Material:aliaj de Zinc

Descriere produs:

Se ocupa cu Bobina Tesla Brichete,o baterie reîncărcabilă electrice ușoare, care necesită nici o flacără,nici butan,fără bătaie de cap!Acest lucru inovatoare bricheta funcționează prin a crea un arc electric cu o singură apăsare a unui buton.Pur și simplu încarcă prin USB și sunteți gata pentru a merge-Oricând,oriunde.De la bricheta nu folosește flacără,este nu numai vânt,dar, de asemenea, economic și ecologic.Nu mai lichid brichetă rezerve sau a arunca acele plastic ieftin brichete!Bricheta are, de asemenea, o caracteristică de siguranță, astfel încât acesta nu se va aprinde atunci când capacul este închis.Aici, la Bobina Tesla Brichete, noi credem în forjare cu inventiv noi produse concepute pentru lumea modernă.Bobina Tesla Bricheta este simplu, în condiții de siguranță, fiabile și cu un design elegant și elegant, se face un mare cadou pentru tine sau prietenii tai.

Avertizare:

1.Utilizarea departe de fata, corp, haine, metalice sau inflamabile îmbrăcăminte.

2.A NU se găuri sau de a folosi aproape deschis cu arc electric, flacără.

3.NU, vă rog, în lumina soarelui pentru perioade lungi de timp.

4.NU ține flacăra aprinsă pentru mai mult de 5 secunde la un moment dat.

5.Bricheta NU sunt jucării - a se păstra departe de copii.

6.A se utiliza numai în zonă bine ventilată.

7.Asigura arc electric, flacara se stinge după utilizare.

8.NU atingeți arc, ca aceasta va duce la arsuri sau posibile mic șoc.

Pachetul De Conținut:

1*Mini Ebony Vintage Antic Bricheta

----------------------

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Susținem un en-Gros/Picătură de Transport maritim .Toate produsele sunt 100% originale de inalta calitate brand.

2.Cu privire la dimensiunea produsului, există anumite erori(2-3cm) în manualul de măsurare, vă rugăm să înțelegeți.(De tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch)

Din cauza diferenței de lumină și de afișare, va exista o anumită diferență de culoare în produsul display.Vă rugăm să consultați produsul real.

Plata:

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Balioilhaircare.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor: https://helppage.Balioilhaircare.ro/buyercenter/index.htm

Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.Vă rugăm să rețineți că,dacă alegeți metoda de transport maritim cu urmărire,vă rugăm să urmăriți în primul rând de tine,dacă alegeți unul fără de urmărire,vă rugăm să fie răbdare .

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne dea 5 Stele.Multumesc mult in avans.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

En-Gros/Picătură De Transport Maritim Ordine: 1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra

După-vânzare de Servicii: Suntem vânzător de încredere și avem după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Etichete: modern chandelie, abanos pandantiv, 3d led lampă, 3d lampa nava, kit vape, hang instrument, argint brichete, lampă de cristal, gâscă, mod de folosire

Numărul De Model Ebony Vintage Antic Bricheta
Material Metal
Technics Lac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea