Zăpadă De Iarnă Jucărie Gonflabilă De Schi Cerc De Schi Cerc Cu Mâner Durabil Copii Adulți Zăpadă Tub De Schi Îngroșat Plutea Sanie

98.24lei

146.63lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

*1. O suficient de mare de schi inel: zăpada Noastră tub are un diametru de 47 de inci, care poate suporta cu ușurință doi piloti (părinți și copii) sau doi copii în același timp.Suficient de puternic pentru a ține aproximativ 330 de lire sterline.

*2. Robust schi inel: se face de ecologic, rezistent la impact, din PVC, cu o duritate de 60P, în partea de jos și părțile laterale au o rezistență ridicată la frecare, abraziune, lovituri si suprafete diferite.În scopul de a îmbunătăți siguranța și de a spori de zăpadă tub de experiență, această zăpadă tub are o pereche de robust operare mânere.Cel mai adânc loc te ține echilibrat și confortabil în timp ce săniuș!

*3. Rece-rezistente la tratament: Baloane sunt, de asemenea, utilizate în producție, care pot face schi inele tolera chiar și la temperaturi scăzute de -77°F. O geanta este prevăzută, gata pentru a merge pe o excursie de schi.Face distractiv de iarna din nou!

*4. Rapid inflația și deflația: dublu de blocare supapa asigură că sigiliul este etanș.Este ușor pentru a umfla si dezumfla in 1 gaura, astfel încât nici aerul este eliberat atunci când încercați să închideți capacul.Atunci când se dezumflă, mare deschidere va dezumfla rapid.

*5. Bucurați-vă de distracție fără sfârșit: Pentru copii și părinții lor, care încearcă să-și recâștige tinerețea lor, schi inelul este marimea potrivita.Cu un inel de schi, puteți avea o mare de timp și să se conecteze cu oamenii cei mai apropiați.Perfect ca o zi a Recunoștinței sau de Crăciun cadou!

Caietul de sarcini:

Categorie Produs: Inel De Schi

Material: protecția Mediului PVC

Duritate: 60 p

Greutate: 800 grame

Capacitate maxima: 150 KG

Dimensiuni: 47 cm

Pachetul Inclus:

1 * Schi inel (trebuie să-ți aduci propria pompa de aer, general duza aer)

Memento:

1. Toate imaginile au fost profesional de culoare-calibrat, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile și obiectele pe care le vedeți.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: x săniuș, schi iarna, sanie snow, sanie snow tube, jos zăpadă tuburi, acoperit de zăpadă, sănii, sci snowboard tuning, masina de zapada, sanie iarna, led-uri gonflabile

Numărul De Model Schi Inel
Dimensiune 47 inches
Greutate 800 grams
Duritate 60 p
Origine NC(de Origine)
Capacitate maximă 150 kg
Material Protecția mediului PVC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea