Laptop Silver Space Grey 13" A2289 LCD Ecran Display de Asamblare pentru Macbook Retina 13" Full Complet LCD Anul 2020

474.54lei

697.85lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Laptop Silver Space Grey 13" A2289 LCD Ecran Display de Asamblare pentru Macbook Retina 13" Full Complet LCD Anul 2020

Multumesc pentru comanda si deoarece ecranul este fragil, pentru a garanta transport dreptul de。 vă rugăm să NU uitați:

1, vă Rugăm să verificați pachetul situația dată u a primit pachetul.Dacă nu este, evident, daune, scufundat sau de ascuțit, te rog, gata să ia pe video atunci când deschiderea pachetului.

2, după ce a confirma bunuri este daune, vă rugăm să ne trimiteți video și să ia o imagine pentru a arata prejudiciul ecran situație.

Echipa va răspuns la transport, dar nu la instalarea daune.Deci, pentru a asigura dreptul dumneavoastră, vă rugăm să încărcați mai sus 2 cerere evidentă și ridica litigiu de restituire.

3,După ce confirmați că a primit ecranul este OK, vă rugăm să verificați perfect înainte de a instala.Dar nu-l instalați de unul singur.În plus față de dumneavoastră profesionale, vă rugăm să-l dea la personalul tehnic.Dacă ecranul este deteriorat din cauza la instalarea neprofesionist, nu suntem responsabili pentru asta!Multumesc din nou.

Etichete: a2251, a1466 display, Laptop Ecran LCD, brand de afișare laptop, display macbook, ecran retina, joc laptop, ecran de laptop, a2289 lcd, full hd lcd

De Tip Pentru Componente TFT
Cerere Laptop
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand ailinhao
Compatibil Marca APPLE
Rezoluție HD
Numărul De Model a2289

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea