Cal Tendon Cizme Set PU Ecvestru Protectori Față, Piciorul din Spate de Cal de Echitatie Cizme Rezistente la Uzură Antiderapant Ecvestru Accesorii

95.18lei

111.99lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere :

- Exterior este învelit de PU conceput pentru reducere a impactului din surse exterioare - Interior este fabricat de înaltă calitate din neopren, fiind de mare elasticitate și șoc reducere la picioare de cal. - De înaltă calitate nailon cu vâscozitate puternic și nu puf. - Față și piciorul din spate cizme inclus, oferind o gamă completă de protecție și senzație confortabilă. - Potrivit pentru ecvestru de performanta de concurență și de formare, convenabil de a folosi.

Notă :

- Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferă datorită măsurare manual. - Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

După Vânzarea De Servicii

1. Noi sprijinim după-vânzare de servicii, în cazul în care cumpărătorul nu primește bunurile în timp, vă rugăm să ne contactați la care vă convine.Va vom contacta oficiul poștal pentru detalii despre acest pachet și să te contacteze . 2. Dacă acest produs au nici o problema sau defect atunci când îl primiți, vă rugăm să nu vă faceți griji, doar sa ne contactati din timp.Ne poate da o soluție mai bună și veți fi mulțumit cu după vânzarea de servicii.Multumesc!!!

Etichete: cal, ecvestru, cal om de echitatie cizme, dota cal, căpăstru calul accesorii, austriac de cristal, cal etrier, pantofi de cai cai, 3ce machiaj, plimbare cu calul

culoare Așa cum se arată
Origine NC(de Origine)
Categorie Perie De Masaj/Cal Curatenie Instrument
Material PU
Nume De Brand jusenda
Articol Cizme De Cal
Potrivit pentru cal
Tip Cal De Boot
Numărul De Model Cizme De Cal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea