Jinkairui Promova Somn Masaj Migrena De Relief De Joasă Frecvență Puls Elibera De Stres Anxietate Insomnie Cadou Usoare

87.21lei

545.07lei

-84 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

PROCAUTIONS

1. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza acest produs; 2. Pacienții cu boli de inima, pacientii cu dureri severe, femeile gravide, tensiune arterială anormală, cu handicap produse din cauza duș sau transpirație; 3. Recent cerebrală sau traumatism facial este interzis; 4. Nu utilizați în timp ce de conducere; 5. Dacă aveți o acută durere de cap, o mai puțin frecvente dureri de cap thatsuddenly apare, nu trebuie să utilizați somn instrument, butseek de îngrijiri medicale.Dacă dureri de cap este de la o apropiere de sfârșitul orhas o natura neobisnuita, subliniem că trebuie să solicite asistență medicală în timp util. 6. Femeile gravide, piele sensibila, acute pacienții sau otherpatients care sunt tratați de către un medic trebuie să consulte adoctor înainte de utilizare; 7. Nu-l utilizați cu alte instrumente electronice.

Utilizarea pas

Pasul 1: scoate electrodul piesă, catarama electrodepiece în instrument de sex feminin cataramă, și coaja de pe electrod foaie de folie de protectie(folie de protecție este ținut corect) Pasul 2: Umed pe frunte cu apa (foarte important) Marginile produsului ar trebui să fie la același nivel cu sprancene Pasul 3: se va purta produsul în partea dreaptă, în scopul de a effectivelythe puncte de acupunctura.Eficacitatea produsului depinde de care parte a purta.Pasul 4: În acest moment, puteți selecta modul dorit și puterea în funcție de nevoile dumneavoastră.Pasul 5: După utilizare, scoateți instrumentul și atașați theprotective de film de la electrod pad și puneți-l ina cooland loc uscat.

Notă

Electrodul foaie este un element consumabil.Ca număr de utilizări crește, efectul scade treptat.Vă rugăm să-l înlocuiască în timp.Electrodul piesă poate bepurchased prin contactarea serviciului clienți.

Inteligent Sub Presiune Somn Instrument

Înțeleg de stres și de a înțelege somn.

De dormit instrument de trei moduri

Somn/ Decompresie mode/ modul Liniștitor

Încercați să-l cu insomnie și dureri de cap

Tehnologia de ultimă oră, de asigurare a Calității

Stai departe de droguri, vindecare Fizică.

Utilizarea în Muncă, de Viață, de Călătorie

Electrodul de piesă

Putere mobil/ Calculator port USB/ încărcător de telefon Mobil

Convenabil de a transporta și de a folosi

Parametrii de produse

Scenariul arată

Produs arată

Etichete: gua sha set de bord, jinkairui masaj, piatra de jad coreean masaj, tratament insomnie, terapia cu laser încheietura mâinii, anti-ciuperca laser, banda masaj, căldură pad pentru dureri de spate, migrain, relief migrena ceasuri

Material produs ABS+de Strângere Centura
Retur Gratuit Da
Cerere Corpul
Numărul De Model SM-628
Dropshipping Suport
Dimensiunea Globală 145*50*38 mm
culoare Roz & negru
opțiune Cadou, cadou
Garanție un an
Complet Încărcat Timp 1-2H(aproximativ 2H)
Încărcare interfață de ieșire Standard V8 de interfață
Origine NC(de Origine)
Greutate 56g
Nume De Brand jinkairui
De încărcare de intrare tensiune și curent 5V/1A
Tip De Element Masaj & Relaxare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea