Digital Bratara SmartWatch Femei Rata de Inima Tracker Men Sport Ceas Bluetooth Pentru IOS Android Cu Add Cască Bluetooth

37.12lei

51.58lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ID116plus Ceas Inteligent Caracteristică:

1.De Oxigen din sânge și a Tensiunii Arteriale Monitor-elementul oferă tehnologie avansată pentru a măsura oxihemoglobină saturație și presiunea din sângele tău, spunându-ți condiția fizică la toate timpurile și locurile.

2.Monitor de Ritm cardiac-24-ore continuu monitor de ritm cardiac urmărește automat starea corpului și sincronizare a telefonului mobil conectat.

3.Memento sedentar-bratara vă va aminti dacă stai prea mult timp și vă îndemn să-și exercite.

4.Somn Monitor-Monitor timp de somn, calitatea somnului, somn profunzime și în cele din urmă să elaboreze modelul dvs. de somn, care să permită să se adapteze obiceiul de somn.

5.Cuprinzătoare de Sport Tracker-Multiple moduri de înregistrare permite ceas pentru a urmări și de a capta distanta, timp, calorii, precum maximă și medie de ritm, viteza.

6.Mai multe Funcții-Pedometru,calendar, cronometru, alarma sunt convenabile în diferite activități.Caietul de sarcini:

Compatibilitate: Bluetooth 4.0, Android 4.4 și mai sus; IOS 9.0 si mai sus.

Limba: Engleză,Franceză,Spaniolă,Rusă,Arabă,Japoneză,Coreean,Simplificată / Chineză Tradițională

Baterie: 150mAh Lista de pachete:

1 x Brățară Inteligent

1 x Clip de Încărcare

1 x Manual de Utilizare Notă: Dragi cumparatori, acest ceas nu are nevoie de un cablu de încărcare, acesta poate fi încărcat direct prin cap de încărcare sau de interfață USB (încărcare capul nu este inclus)

Ceasul poate fi purtat pentru înot sau baie.Doar ecran impermeabil FAQ Ce sunt aplicațiile compatibile cu acest ceas?Vă rugăm să scanați codul QR din manual și de a descărca APLICAȚIA potrivit sistemului de telefon mobil. (Vă rugăm să rețineți că alte aplicații nu va fi compatibil cu ceas.) Cât timp este timpul de tranzit?Normal timp de tranzit economice aer colete este de 35-60 zile.Dacă aveți nevoie de ea urgent, puteți alege parcela înregistrat.Ce este pachetul meu nu a actualizat cu informații de logistică?Pentru că suntem trimiterea economic colete, în general, noi vedem doar o parte din logistica informații din țara de origine.Nu vă faceți griji normale de transport maritim de timp este de 35-60 zile.Dacă este nevoie de mai mult timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați în timp și ne va ajuta.Ce ar trebui să fac în cazul în care produsul nu poate fi pornit?Pentru că de transport pe distanțe lungi, bateria este epuizată în timpul transportului.Vă rugăm să încărcați ceas pentru două ore, atunci când primiți pachetul.Dacă există o problemă cu produsul, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu.Vom rezolva problema pentru tine.Feedback-ul 1.Ne bazăm pe Balioilhaircare.ro reputație și de satisfacție a clienților de a reuși,prin Urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii. 2.dacă aveți o întrebare sau problemă despre comanda dumneavoastră,vă rugăm să contactați-ne în loc de a da negetive feedback-ul și de litigiu,se va răspunde la tine cât mai curând posibil și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca mereu să te ajute.

Etichete: rohs ceas inteligent, bw0092, andy huang, ceas inteligent femei, smartwatch femei, tracker d, ceas inteligent tactico v3, leagu de legenda, hs6620d ceas inteligent, ceas inteligent coreean golf

Certificare NICI unul
Lățime De Bandă 20mm
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Sfat cald 3 Ceasul vine cu o cutie de original
Caracteristică Afișare Săptămână
Cazul Formei Dreptunghi
Caz Grosime 10mm
Incuietoare Tip Catarama
Sfat cald 2 După ce a primit pachetul, vă rugăm să o încărcați prima
Sfat Cald căști sfat de sunet este doar în limba engleză
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Dimensiunea De Afișare 1.3 inch
Material De Trupa Alte
Nume De Brand KUN HUANG
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Mișcarea Digital
Trupa Tip De Material Silicon
Carcasa Din Material Plastic
Trupa Lungime 26cm
Origine NC(de Origine)
Stil Sport
Diametru Cadran 35mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea