Multi-Funcția de Instalator Cheie de Reparații Instrument Cheie Reglabilă Scurt Coadă Mare Deschidere Baie cheie Cheie _WK

39.81lei

61.24lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

corpul, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Funcția Multi-Instalator Cheie de Reparații Instrument Cheie Reglabilă Scurt Coadă Mare Deschidere Baie cheie Cheie _WK

Descriere:

Descriere:

Material principal: aliaj de aluminiu.

Minim de deschidere latime: 6mm.

Deschiderea maximă lățime: 68mm.

Mâner lungime: 200mm.

Grosime: 10mm.

Culoare: Negru, Aur, Argint

Caietul de sarcini:

1. CALITATE PREMIUM:utilizarea de înaltă calitate din aliaj de aluminiu forjat, cu mecanism cu clichet cu gura largă, fără a deteriora decorative, obiecte sanitare, nuci de configurare din aliaj de aluminiu produse.Puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp.

2. DESIGN UNIC:falcă și piulița suprafața de contact este mult mai largă, prindere puternică, de încredere, nu este ușor să alunece.Cheia fălcile sunt plate și protecție maximă posibilă se face fără pierderi.Precizie vierme, pentru a regla deschiderea buna, pentru a îmbunătăți eficiența de lucru.

3. FUNCȚIA PRACTICĂ:scurtă coadă cheie este versatil și poate fi folosit ca curăța cheie dop, glanda piuliță cheie, buna maxilarului cheie de țevi, mini clichet curea, stubby set de chei, cheie curea mare, spațiu strâmt cheie.

4. UTILIZATE pe scară LARGĂ:short shank cheie este utilizat pe scară largă pentru multe ocazii, cum ar fi obiecte sanitare,chiuveta,conducte de apă, țevi din PVC și așa mai departe.Este practic și convenabil de a lucra în spațiul îngust.

5. Cea MAI buna ALEGERE:scurt coadă mare deschidere cheie este într-adevăr o practică instrument de mână, care pot îmbunătăți eficiența de lucru.Este ideal pentru instalatii sanitare, de automobile și de gaze naturale.Este cu adevărat un trebuie să-au element pentru familiile voastre.

Pachetul Include:

1 x Cheie

Etichete: mașină de instalatori, aliaj cheie, instalator, instalator cheie, mare spanner cheie, Cheie mare, universal monkey wrench cheie reglabilă, femeile instalatori, instalator tricou, cheie de țeavă

Caracteristici Multifunctional
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Aleekit
Tip Alte
Numărul De Model Cheie
Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea