BOT-X306 Wireless cu Ecran Tactil, Programabil, Cazan de Gaz, Termostat de Camera de Încălzire cu regulator de Temperatură Regulator de Blocare Copil

153.32lei

204.40lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Atenție:

1. BOT-X306 nu au funcția wifi , deci nu poate controlată prin telefon.E wireless, controller și receptor sunt conectate prin frecventa radio 433MHz.

2. Dacă nu știți cum să program , vă rugăm să program în conformitate cu video:

https://www.youtube.com/watch?v=PXPz3h7EWeU

3. Produsele noastre sunt 100% de brand nou, pe ecranul produsului a două straturi de folie protectoare , iar stratul interior este extrem de subțire.Dacă produsul are zgârieturi , vă rugăm să eliminați de protecție exterior film.

Wireless Cazan De Gaz Cu Termostat

BOT-X306 cazan de gaz termostat este folosit pentru a controla cazan de gaz.Setul include un termostat Wireless, Termostat și un Receptor .

Termostatul panel este un emițător.Este cu 1.5 V două secțiuni de baterie AA.Termostat panou poate fi pus in orice camera.Receptorul este, în general, instalat în afară de cazan, și este conectat cu cazanul.

Termostat panou poate detecta temperatura camerei, compara temperatura camerei, cu temperatura setata, pentru a trimite instrucțiuni pentru a receptorului pentru controlul cazanelor pentru a lucra.

Tensiune de lucru:1,5 V X 2 buc baterie AA Putere de Ieșire poate fi făcută 220V/110V Curent de Încărcare:3A Controlul Temperaturii Precizie:±0,5 ° C Setare Interval de Temperatură: 5 ° C-35 ° C Limitator de Temperatură:5 ° C-99ºC Consum: Senzor de Temperatură:NTC vă Rugăm să descărcați rusă instrucțiunile de aici pentru a afla mai multe detalii despre termostat:

https://www.dropbox.com/s/j02lvdkztt4rsjc/BOT-306-Ru.pdf?dl=0

CONTROL WIRELESS FARA FIRE termostatul poate fi pus in orice camera.În conformitate cu ghidul de nevoie, acesta poate fi instalat pe perete, sau poate fi plasat pe birou.De DEPARTE DISTANȚA de TRANSMISIE distanța de transmisie Wireless este departe.În zonă deschisă, distanța poate fi de 100 de metri de MARE ECRAN TACTIL Cu ecran tactil, Cu iluminare din spate, este ușor să funcționeze, chiar și în noaptea montarea pe PERETE ALIMENTARE cu BATERIE Termostat este fara limita de putere, se folosesc 2 buc baterii AA pentru a oferi putere. (Atttention: pentru că de livrare limită, cu scopul de produs nu este echipat cu baterie.) ASPECT FRUMOS Cu un DESIGN avansat, design simplu, COMPONENTE ELECTRONICE PREMIUM Precise de design de circuit Mai stabil, mai precis TERMOSTAT DIMENSIUNE 130mmX90mmX25mm RECEPTOR DIMENSIUNE 85mmX85mmX28mm

FAQ (întrebări frecvente)

1.Este BOT-X306 potrivit pentru cazan de gaz?

Da, BOT-X306 termostatul este potrivit pentru toate domiciliu, folosind cazane de gaz, cum ar fi Vaillant, BOSCH, Ariston, Keston, BAXI, etc.

2.Este BOT-X306 controlat prin intermediul telefonului inteligent?

Nr.Doar wifi termostat este controlat prin intermediul telefonului.Vă rugăm să consultați nostru BOT-313WIFI termostat.

3.Cum pentru a instala BOT-X306 termostatul?

BOT-X306 este un termostat wireless.Acesta conține un receptor și un termostat corp.Vă rugăm să conectați receptorul cu cazan de gaz bazat pe Diagrama de Conectare de mai jos.Puteți lua termostat orice cameră preferați.

4. Câte grade este temperatura între on și off?De exemplu, am nevoie de 22 de grade celsius.la ce temperatură se va opri și pe?

Este reglabil, draga mea.Dacă setați DIF ca de 0,5 grade celsius, se va porni de la 21.5 și opriți la 22.5 grade celsius.Schema de conexiuni Pentru general cazan de gaz, acesta poate fi conectat cu NO și COM terminale! (NC terminal este special pentru cazan de gaz. ) Fire de instalare ar trebui să fie ales pentru a fi de 1,5-2,5 mm2 greu de sârmă.Vă rog, pe bună dreptate, conectați firele strict în conformitate cu schema de conexiuni.Nu face apă, noroi și alte resturi în termostat, în caz contrar se va deteriora termostatul. 1. Despre aplicabile cazan de gaz: De cele mai multe cazane de gaz a rezervat terminale pentru a fi conectat cu termostat.Deci, acest termostat wireless este aplicabilă pentru majoritatea cazanelor pe gaz. 2. Despre cazan de gaz terminale: General vorbind, cazan de gaz terminale au un scurt conectați firul fuzibil.Atunci când instalarea, vă rugăm să luați de pe sârmă jumper, apoi folosesc două fire pentru a conecta cazanul de gaz terminale cu termostat receptor terminale.Aici vom oferi mai multe generală cazan de gaz terminale fotografii pentru utilizator referance.

Despre Diferența De Culoare

Imaginile arată la magazinul nostru sunt luate pe baza adevărat produse.Pentru că de diferite monitoriza și luminozitate, pot exista normale mică diferență de culoare, mai ales termostat iluminare din spate.Vă rugăm să nu fac un litigiu în mod direct, fără a ne contacta.

Suntem profesional Termostat Fabrica.Am produs termostate pentru mai mult de 10 ani!!!

Etichete: termostat inteligent, stația meteo sans fil misol, control temperatura, se adapteze wifi, termostat, termostat wifi, cifre termostat, drrsses copii, thermomet, termostat digital controler

Teoria Controler De Temperatura
Senzor De Temperatură NTC
Stil În picioare și Agățat de Perete
Putere De Ieșire Tensiune De Lucru 220V
Limitarea Intervalului De Temperatură 5~99 Celsius
Este Dispozitiv Inteligent No
Max Măsurare A Temperaturii 70°C - 99°C
Precizie De Control Al Temperaturii 2/-2 grade Celsius
Tip Display Digital
Setarea Intervalului De Temperatură 5~35 grade Celsius
Dimensiunea De Afișare 4.0 - 6.9 Cm
Nume De Brand beok
Consumul 0,3 W
Certificare CE
Numărul De Model BOT-X306
Putere Tip Baterie AA
Certificat CE/Certificat RoHS
Funcția De Blocare Pentru Copii Da
Origine NC(de Origine)
Tensiune De Lucru 1.5 V x2 (a două secțiuni de 1.5 v baterie 5)
Utilizare Interior
culoare Alb

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea