Noul Tren de Crăciun din Lemn Pictat Decor de Crăciun pentru Acasă cu Mos craciun/urs copil jucării cadou ornament de crăciun Cadou de anul nou

20.07lei

23.91lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、Siguranță Material: confectionat din lemn, material, este non-toxic și fără gust, potrivit pentru copii și jucării.

2、Aplicabile pe scară Largă: Frumos stil, acesta poate fi plasat în fereastra, birou, living, camera si alte ocazii.

3、Cinci-secțiunea Structura: Fiecare tren este format din cinci secțiuni și este proiectat pentru a fi potrivite pentru copii.

4、Atmosferă de Sărbătoare: Se poate aduce o atmosferă de sărbătoare, și poate fi folosit ca Zi de Crăciun decorare de vacanță, cadou și decorațiuni interioare.

5、După-Servicii post-vânzare: Dacă aveți orice probleme de calitate după achiziționarea produsului, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme ale produsului.

Caietul de sarcini:

Nume: Lemn De Tren

Potrivit pentru: Ziua de Crăciun decorare de vacanță, cadou de ziua de nastere, decor acasă

Material: lemn

Dimensiune: 25*5*3 cm/9.84*1.97*1.18 în (din Cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o anumită toleranță.)

Lista De Ambalare:

1*din lemn de tren

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: saltea de sezon, pijamale ieftine om, pijama pantaloni pisica, sfânt, sfânt, ukulele, saltea sri mătase, gpl 3d metal logo-ul, buc pisica ochi inele, pietricele diy pietre, papagal cușcă de metal

Origine NC(de Origine)
Ocazie Nunta Si Logodna
Numărul De Model Decor de crăciun
model Masina De Desene Animate
Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea