La Logodnicul Meu Gravat Lemn Ceas Personalizat Barbati lemn de Abanos Ceasuri de Lux Ceas de mână Ceas de Aniversare Cadouri de Vacanță

85.89lei

165.17lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

★ Descriere: ★

Gravat lemn ceas pentru bărbați și femei, cadou de aniversare, pentru iubitul meu și om,fiul meu,soția mea ,soțul meu,dragostea mea, sau un cadou pentru cavalerii de onoare,etc. Acest lucru personalizat din lemn uita-ar face chiar și un extraordinar cadou pentru ziua lui.Darul suprem pentru orice om în viața ta care iubește unice și personalizate ceasuri.Fiecare ceas din lemn este gravat la specificațiile dvs. exacte indiferent dacă este o monograma sau memorabil dintr-un film.Fiecare lemn ceasul este lucrat manual din lemn natural și nu există două watch este la fel!Fiecare ceas vine cu un cadou-gata cutia.

★ CARACTERISTICI: ★

* Dulce gravură cu siguranta va vor topi inima lui. * Real lemn material pentru un simt unic și o durată de uzură. * Ușor și moale curea din piele. * Catarama din otel inoxidabil-tip de incuietoare pentru un confortabil se potrivesc chiar și pe accidentat zile. * Elegant zero dovada Hardlex crystal fata * Banda ajustabila, fiecare ceas este echipat cu o banda de instrument de ajustare, astfel încât să puteți ajusta cu ușurință dimensiunea pentru a se potrivi dimensiunea încheietura mâinii

★ SPECIFICATII: ★

* Incuietoare Tip: Cataramă * Case Material: Lemn * Trupa Tip De Material: Piele * Mișcarea: Cuarț circulație * Formati Fereastra Material Tip: Hardlex * Trupa Lungime: 22.5 cm (7/8) * Lățime de bandă: 24mm (7/8) * Cazul Grosime: 11mm (1/2in) * Diametru cadran: 45mm (1 7/8)

★ Cutie Cadou Incluse: ★

*Ambalare este durabilă, dar elegant și perfect potrivit pentru cadou.Știind că produsul dumneavoastră va ajunge în stil este prioritatea noastră.

【Design-Scenarii】

Este acest ceas rezistent la apa?

Se poate purta atunci când se spală de mână fără apă caldă.Nu pot lua duș, cadă, înot etc. În scopul de a proteja lemnul de produse artizanale, ar fi bine să evitați apa de pe ceas.

Ai accepta comanda personalizata?

Da, poziția logo: cadran, carcasa spate, catarama, cutie.Vă rugăm să cumpere ceas și LOGO-ul împreună atunci când plasa comenzi.Logo-ul timp: 1-4 întreprinderi zile.Picătură navă și ridicata Picătură navă și ridicata ambele sunt binevenite.Pentru navă, ne-ar putea trimite direct la client ca cererea dumneavoastră.Pentru wholesales, putem oferi reduceri și gratuit de transport maritim expres în termen de 4-7 zile lucrătoare.

Cum de a urmări coletul?

Puteți urmări parcela de acest site https://www.17track.net/

Etichete: ceas femei, ceas pilot, logodnica, miyota watch, aliang mens watch, ceas, logo-ul personalizat ceas, timewell încheietura ceasuri, bărbați ceas, craniu de om ceasuri

Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Caz Grosime 11mm
Trupa Tip De Material Piele
Mișcarea CUARȚ
Carcasa Din Material Din lemn
Lățime De Bandă 24mm
Stil Moda & Casual
Nume De Brand REDEAR
Caracteristică NICI unul
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Cazul Formei Pătrat
Incuietoare Tip Catarama
Diametru Cadran 45mm
Trupa Lungime 230inch
Numărul De Model W1500

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea