LILEN 2021 Femei PVC Transparent Jeleu Messenger Mic Geantă de mână cu Laser Umăr Mini Crossbody Genti

34.48lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

100% Brand Nou, de Înaltă calitate, oferim Picătură de Transport maritim Material: PVC Culoare: Ca imagine Dimensiune: 18cm * 8 cm * 14 cm Conținutul Pachetului: 1 x Pungi vă Rugăm note: 1, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. 2, vă Rugăm să permiteți ușoară (2 cm)manual de măsurare a abaterii de date.

Plata

1. Cel mai bun mod este plata online direct.Dacă doriți altă metodă de plată vă rugăm să ne anunțați înainte de a comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar, comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate, cum ar fi persoane de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport

1.Ne va livra bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Feedback-ul

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: rucsac 10 cl fata, baseus poco x3 caz, armiyo sling swivel, bios programator 609, bandit de evacuare 61mm, auxx iphone adaptor, arctic corsair hull, bandit 600 crashpad, bandit masca cosplay

Stil Moda
Tip De Element Genți de mână
Origine NC(de Origine)
Ocazie Versatil
Numărul de Mânere/Curele Single
Dimensiune 18cm*8cm*14cm
Decor NICI unul
Nume De Brand Lilen
Materiale De Captuseala PVC
culoare Ca imagine
Material Principal PVC
Forma Clapa
Model Tip Printuri De Animale
Interior Nu De Buzunar
Gen FEMEI
Duritate GREU
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Exterior Solid Geanta
Numărul De Model QSK-1266
Tip De Închidere Hasp

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea