Indicator mecanic indicator cu cadran 0-10 mm / 0,01 mm rezoluție mecanic indicator cu cadran instrument de măsurare cu aliaj de aluminiu de caz

34.77lei

44.60lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

caracteristică:

1. Scopul indicatorului este de a măsura mecanice valori de măsurare, cum ar fi forma și poziția erori, cum ar fi rotunjime, rotund bătaia, planeitate, paralelism, rectitudinea, etc.

2. Folosind un comparator cu cadran pentru măsurarea forma și forma de masina este foarte simplă și eficientă.Locație incorectă.

3. Puteți folosi direct datele noastre analizor de a conecta indicatorul cu cadran pentru măsurarea.Nu este nevoie pentru a citi manual.Datele analyzer software-ul poate colecta și analiza indicatorul cu cadran de date și calculează rezultatele de măsurare, care pot îmbunătăți foarte mult de măsurare a eficienței.

4. Industrial de înaltă precizie indicator cu laser, scară, operație simplă, rapidă eficiența

Cum de a citi:

Citiți mai întâi bifă de mici indicatorul de rotație (care este un număr întreg de milimetri), apoi citiți bifă de mare indicatorul de rotație și estimează o cifră (care este, parte zecimală), se înmulțește cu 0.01, și apoi se adaugă atât pentru a obține valoarea măsurată.

caietul de sarcini:

-Model: indicator Mecanic

-Gama: 0-10mm

-Precizie: 0.01 mm

-Material: aliaj de Aluminiu + otel inoxidabil

-Dimensiuni: 104 * 55

Bale:

1 * Mecanic indicator cu cadran

Fi aplicabile:

Producție industrială

2. Nava, aeronava de prelucrare

Măsuri de precauție:

În primul rând, verificați flexibilitate de mișcarea tijei înainte de utilizare.Asta este, atunci când tijă de măsurare este împins ușor, mișcarea tijă de măsurat în manșonul trebuie să fie flexibil, fără nici lipirea fenomen.După eliberare, fiecare parte, indicatorul poate reveni la dimensiunea originală poziție.Pentru o citire ușoară, o mare pointer este utilizat de obicei pentru a indica poziția zero a cadranului înainte de măsurare.Atunci când în uz, cadran indicator trebuie să fie fixat pe un suport de încredere.Nu se grăbesc să salveze efort, fixați-l într-un echilibru instabil, în caz contrar aceasta va provoca cu ușurință inexacte rezultate de măsurare sau deteriorarea cadranului indicator.

Al doilea rând, atunci când se măsoară, nu face accident vascular cerebral de măsurare tija dincolo de măsurare, nu face instrument de cap a lovit brusc de prelucrat, și nu utilizați un comparator cu cadran pentru măsurarea rugozității de suprafață sau de lucru sub evident denivelare.Atunci când se măsoară un avion, cadran de măsurare tija ar trebui să fie perpendicular pe planul.La măsurarea pieselor cilindrice, cu tija de măsurare ar trebui să fie perpendicular pe axul piesei de prelucrat.În caz contrar, tijă de măsurare nu va funcționa în mod corespunzător sau rezultatele măsurătorilor vor fi incorecte.

Etichete: conducător partea, comparator cu cadran indicator de testare, aluminiu conducător, 6 inch riglă de metal, măsura unghiului multi conducător, 15cm rigla din plastic, gmt ceas, măsura unghiului conducător, LOMVUM, rigla in inch

Material Metal
Promovarea Conducător No
Numărul De Model Indicator mecanic
Tip conducător

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea