Unghii cu Gel unghii Toamna Iarna Culoare Lacuri cu Sclipici Paiete Soak Off Semi Permanant LED UV Nail Art Hibrid Lacuri

25.64lei

33.28lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Unghii cu Gel unghii Toamna Iarna Culoare Lacuri cu Sclipici Paiete Soak Off Semi Permanant LED UV Nail Art Hibrid Lacuri vrei sa ai o manichiura DIY?Nostru detașabilă lac de unghii este o alegere excelentă pentru tine!

Caracteristici:

1. În condiții de siguranță, non-toxice, ca de gel.

2. Ușor de utilizat, nu lumina UV vindecarea este necesar.

3. Mare strălucire termina, de lungă durată.

4. Potrivit pentru femei, fete, utilizarea acasă sau la salon de utilizare.

5. Rapid desprinderea.

Descriere:

1. Sănătos în condiții de Siguranță: Fabricat din natural miros redus și material inofensiv, nu conține substanțe toxice.Poartă ca un gel, tenacitate bună, fără a Afecta pielea.

2. Flexibil cu gel va face unghiile mai ușoară decât o builder gel, Au bun simt de unghiile reale.Acesta este în mod natural de aer uscat și nu are nevoie de lumina UV vindecarea.

3. Perfect Superba: în condiții de Siguranță detașabilă rapid uscat gel lac de unghii au ridicat de luciu termina și durabil gel ca de sosire, Fără zgârieturi, pete sau chips-uri, ușor pentru a elimina, rezistent lucios purta.Durează până la 18 zi atunci când sunt aplicate în mod corespunzător.

4. Culori vibrante optional lac de unghii este potrivit pentru toate femeile și fată, de asemenea, perfect pentru salon profesional sau utilizare la domiciliu.

5. Rapid oja de ștergere, puteți coaja off în 10 secunde.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Caietul de sarcini:

Conținut Net: 8 (ml)/sticla

2 x lac de unghii

Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post.

Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative:

Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.

Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!

Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Etichete: lac de unghii set 20 peices de lungă durată, unghii false, lac de unghii set 20 peices gelish, Dazz, șarpe stud, kit polygel, compus poloneză, unghii polygel, nagelsponsjes, kiara cer lac de unghii

Numărul de Bucăți O Unitate
Tip 1 Gel De Unghii
Nume De Brand Y&W&F
Origine NC(de Origine)
Tip 2 Nu Ștergeți Top Coat UV LED
Tip De Element lac de unghii
Ingredient Rășină
Tip 4 Arta de unghii UV Gel lac de Unghii
Numărul De Model lac de unghii
Tip 3 Gel Lac Semi-Permanent Vernis Soak Off
NET WT 16ML
Cantitatea 2 buc
Conținut Net De 8 (ml)/sticla

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea