Xiaoda de Bază/Actualizat Versiune 3000W/3400W Chiuveta de Bucatarie Robinet Incalzitor de Apa Instant Rotație de 360 de Cald Rece Mixer Robinet Mâner Unic

156.13lei

306.15lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Smartda cald rece mixer robinet, păstrarea cald de apă disponibile.Aceasta chiuveta, robinet poate comuta rece și apă caldă ca dvs. cerință.Atunci când, în timpul iernii reci, apă caldă este disponibil în orice moment.

Caietul de sarcini:

Brand: Smartda de Tip a Tip a Tip B Numele Versiunea de Bază Chiuveta de Bucatarie Robinet Versiune Actualizată Chiuveta de Bucatarie Robinet Tensiunea Nominală 220V 220V Putere Nominală 3000W 3400W Frecventa Nominala 50Hz 50Hz IP Rating IPX4 IPX4 Presiune Nominală 0-0.8 MPa 0-0.8 MPa Presiune de Lucru De 0,04-0,4 Mpa De 0,04-0,4 Mpa Pachet Dimensiuni 495 x 105 x 275mm 495 x 105 x 275mm

Caracteristică:

1. Cald rece mixer robinet, păstrarea cald de apă disponibile.

Aceasta chiuveta, robinet poate comuta rece și apă caldă ca dvs. cerință.Atunci când, în timpul iernii reci, apă caldă este disponibil în orice moment.

2. Încălzire instantanee, fără bagaje.

Nu este nevoie pentru a stoca apă caldă în avans, deoarece se poate realiza încălzire instantanee prin 304 din oțel inoxidabil țeavă de încălzire pentru a asigura apa pura si sanatoasa de calitate, în timp ce, de asemenea, furnizarea de apă caldă instantaneu.

3. Mâner unic de control dual design, flexibil comutare apă caldă și rece.

Schimba temperatura apei de curgere a apei.Atunci când aveți nevoie de apă caldă, rotiți-l în sensul acelor de ceasornic.Cand apa rece este necesar, rotiți-l în sens antiorar.Gradul de cald și rece poate fi ușor ajustat.Comutatorul este echipat cu sunet, astfel încât pentru a evita pierderile cauzate de apă continuă descărcarea de gestiune dacă nu este închis în mod corespunzător.

4. 360° rotație chiuveta de bucatarie robinet, multi-direcțional de admisie a apei.

Această bucătărie caldă rece mixer robinet este conceput pentru a fi rotit la 360 de grade, mai flexibil și convenabil.

5. 30-50℃ reglabile cu temperatura de afișare pe ecran.

Temperatura poate fi reglată de la 30-50℃, care poate fi ușor de control.Priza de apă este echipat cu senzor de temperatura.Folosit cu temperatura de afișare a ecranului, veți obține temperatura informații cu ușurință.

6. Inteligent hidroelectrice de separare.

Cu suspensie izolare tehnologie, se izolează în mod eficient înveliș interior, exterior, care izolează complet de apă și energie electrică.Se asigură că nici un curent curge prin componentele de bază din exterior de la robinet.

7. Cinci Protectii De Siguranță.

Cinci protectii de siguranță sunt stabilite pentru a evita eventualele mai multe pericole de șoc electric de la sursă, îmbunătățind siguranța produselor, și face să vă bucura de beneficiile acestei cald rece mixer robinet.

Pachetul Inclus:

Tip:

1 x Versiunea de Bază Chiuveta de Bucatarie Robinet

1 x Putere Scurgere de Protecție Plug

1 x Instructiuni

Tip B:

1 x Versiune Actualizată Chiuveta de Bucatarie Robinet

1 x Putere Scurgere de Protecție Plug

1 x Instructiuni

?

Etichete: antic robinet de bucatarie, robinet caldura, bazinul robinet, robinet, robinet chiuveta, chiuveta, mare bazin robinete, robinet cu senzor de xiaomi, robinet de bucătărie, baie robinet

Tip Bazinul Robinete
Putere nominală 3000-3400w
Tip De Instalare Punte Montat
Caracteristică Temperatura sensibil
Origine NC(de Origine)
Robinet De Montare Singura Gaura
Tensiune Nominală 220V
Numărul de Mânere Mâner Unic
Certificare NICI unul
Nominală de presiune 0-0.8 Mpa
Tratament De Suprafață Așa cum se arată
Greutate Per Pachet 2kg
Numărul De Model chiuveta de bucatarie robinet
Presiunea De Lucru De 0,04-0,4 MPa
Stil Singur Titular Singură Gaură
Apa Calda Si Rece Da
Supapa De Material De Bază Ceramica

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea