7mm Impermeabil Motocicleta Robust Disc de Roată Frână de Blocare de Securitate de Alarmă Anti-Furt 120dB Sunet Puternic Motocicleta Sirena de Siguranță

54.88lei

68.59lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Motocicleta De Brand Nou De Alarmă De Blocare A Discului.

Culoare: Negru

Senzor de mișcare cu 5 secunde întârziere.

Dimensiuni: 3.4 X 2.4 X1.2

Inviolabil baterie usa ,Alarma va automaticlly reseta.

Alertă motocicleta disc de blocare de alarmă 7mm pini de blocare pentru a asigura un plin 360 de grade.

120 db alarmă.

Alarma sună atunci când un cablu este taiat sau baterie usa este umblat cu ldsf sau unitate este mutat pentru 5 secunde.

Utilizare:

Când apăsați tasta gaura de blocare,de blocare pol pot inchide numai primul pas,în acest fel, este doar în curs de dezvoltare sistemul de blocare efect ,dar nu da o alarmă.

Dacă este necesar pentru a instala alarma ,vă rugăm să folosiți pentru a răsuci cheia de bază ca să facă blocare pol de blocare al doilea pas, 30 de secunde mai târziu ,se va dezvolta sistemul de blocare efect ,și, de asemenea, se va dezvolta în funcție alarmant.

Dacă înlocuiți bateria ,în primul rând ,vă rugăm să scoateți blocare cu simbolul bateriei,apoi scoate în poală și bateria ,puteți înlocui bateria în acest fel.

Pachetul inclus:

1 X Alarma Blocare A Discului

2 X Chei

Etichete: motocicleta sunet, clk500, sgu claxon, cerradura seguridad, disc de blocare motocicleta, motocicleta de alarmă de blocare, scuter de alarmă autorun, alarma motociclete gps, alarma scuter, motocicleta disc de blocare de alarmă st

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Protecție Împotriva Furtului
Nume De Brand Autoleader

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea