NOUL Metal Singură Prismă -30MM/0MM pentru Statii Totale Topografice

173.43lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Prism Set cu Geanta pentru stația totală topografie

1. Diametru efectiv: 64mm

2. Prism constant: -30/0 mm

3. Acesta poate fi utilizat cu STAȚIA TOTALĂ

4. Acesta avea 5/8x11 filet

5. Protectie moale sac

100% BRAND NOU , DE ÎNALTĂ CALITATE

Vă rugăm să salvați magazinul nostru dacă aveți nevoie de stații totale produse în viitor, nu ezitați să ne contactați dacă nu puteți găsi produsele pe care le doresc sau au nevoie de alt ajutor.

Transport:

Elementele vor fi livrate în termen de 2 zile privind plata primite.

Elementele sunt expediate din Hong Kong folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 7 la 20 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.

Garanție:

6 luni Garantie.Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport

Etichete: vintage echipamente de topografie, nikon d3200, echipamente de topografie magazin, stația totală, stația totală instrument, nikon f, statie totala profesionala, aparat foto nikon, stația totală cutie, mini impressora

DIY Consumabile ELECTRICE
Nume De Brand LETER
Origine NC(de Origine)
Tip NIKON

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea