Bărbați Imprimate 3D Căptușit cu Bicicleta Lenjerie pantaloni Scurți de Biciclete Undershorts Biciclete Chiloți FEA889

47.24lei

67.47lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bărbați Imprimate 3D Căptușit cu Bicicleta Lenjerie pantaloni Scurți de Biciclete Undershorts Biciclete Chiloți FEA889

Caracteristici:

1. Ciclism noastră lenjerie de corp pantaloni scurti sunt proiectate cu un ultra durabil, premium, cusute 3D anti-șoc gel de umplutură pentru a se potrivi frumos în jurul șoldurilor fără a deforma și alunecarea și protejează piciorul de la leziuni în timpul distanțe lungi cu bicicleta.Ajuta sprijin sit oase și pentru a preveni-ai aplecat prea mult în față, pe zone mai sensibile, provocând disconfort.

2. Pantaloni ciclism scurti sunt usoare, umiditate-wicking si respirabil, pastrarea tine rece si uscat.Nu numai stretch pentru a se potrivi dvs. de curbe spectaculos, dar, de asemenea, a muta cu corpul tău în ciclism mișcare.

3. Aceste căptușit pantaloni permite să ciclu la distanță, fără a se confrunta cu iritații și leziuni șa, pentru confort absolut.

4. De prindere-gratuit picioarele nu se ridica, dar poate reduce incidenta de iritații și disconfort.

5. Respirabil pad caracteristici de calitate, cusaturi care nu va fi supus la uzura si rupere, și oferă amortizare, chiar în timp ce cu bicicleta, pentru distanțe lungi.

6. Proiectat cu 90% poliester si 10% spandex, aceste pantaloni sunt flexibile, rezistente la rupere, cu permeabilitate la aer pentru o plăcută plimbare înainte.Rapid-uscat material dispersează sudoare departe de pantaloni scurți, pentru o suprafață netedă, uscată plimbare.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Nume produs: bicicleta lenjerie de

Material: Poliester plasă de pânză

Material compozitie: 90% poliester 10% spandex

Aplicabile sex: masculin

Dimensiuni:Lungime Talie Șold circumferinta Picior Sugerat înălțime Sugerat greutate

S:58cm 25cm 84cm 40cm 162cm-168 cm 55-60kg

M:61cm 26cm 86cm 42cm 168 cm-172cm 60-65kg

L:64cm 27cm 90cm 44cm 172cm-178 cm 65-70kg

XL:67cm 28cm 94cm 46cm 178cm-182cm 70-80kg

2XL:70cm 29cm 98cm 48cm 182cm-192cm 80-90 kg

3XL:73cm 30cm 102cm 50cm 192cm-198cm 90-100kg

1 x bicicleta lenjerie de

Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post.Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative:

Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Etichete: endura bicicleta chiloți, gymshark pantaloni scurți pentru bărbați, bicicleta sport, gel de lenjerie de corp, bicicleta lenjerie de corp pentru femei, Logo-ul 3d biciclete, pantaloni pantaloni de biciclist, bar end oglindă, Imprimare 3d lenjerie, pad moale ciclism shorts pentru bărbați

Numărul De Model Ciclism
Gen BĂRBAȚI
Origine NC(de Origine)
Material Poliester

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea