Vafe Mucegai din Aluminiu Turnat Bază Plită de Fier de Bucătărie de uz de Gaze Non-Stick L29K

69.54lei

83.78lei

-16 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vafe Mucegai Din Aluminiu Turnat Bază Plită De Fier De Bucătărie De Uz De Gaze Non-Stick Tava De Copt Mucegai Apăsați Placa Instrument De Copt

【Ergonomic Mâner Lung】waffle bicarbonat de mucegai este rapid să se încălzească și ușor de utilizat - atât de vafe dvs. va fi gata în cel mai scurt timp.Ergonomic mâner lung este ușor de prins și de izolare termică, a-ți proteja mâna de ardere.

【Bucurați-vă de Vafe Proaspete】Crea proaspete, vafe de casă în câteva minute cu plită de fier waffle - perfect pentru micul dejun, gustări și deserturi.Este folosit în condiții de siguranță la combustibil soba de gaz, dar nu este potrivit pentru plita cu inducție.

【Non-Stick de Acoperire Mucegai】waffle maker are o non-stick, ușor înveliș și chiar și-suprafața de încălzire - Nici o Mizerie!Nici O Pierdere!Deep slot previne materialul din care ieșeau, este sigur pentru a curăța, și nu face masa murdare.

【Materiale sigure】în Principal din aliaj de aluminiu, de înaltă calitate, de calitate alimentară în condiții de siguranță și robust și durabil, ușor de utilizat, curat, salubritate și consum redus de energie.

【】 Atenție atunci Când se utilizează pentru prima dată, vă rugăm să-l curățați și uscați-o pe foc, chiar dacă acesta este un strat de unt topit perie, apoi se usuce timp de 2-3 minute.Acest pas este avantajoasă pentru formarea unui film protector în matriță, și, de asemenea, îmbunătățirea serviciului de viață și non-stick efect de mucegai.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Aluminiu + Aliaj De Aluminiu

Culoare: Negru

Dimensiuni(L x W): aprox. 31.5 x 14cm / 12.40 x 5.51 în

Pachetul Inclus:

1 x Copt Vafe Mucegai

Etichete: waffle maker mingea, curat ultrason, fontă vafe, belgian, mickey mouse vafe, star wars waffel maker, gaz vafe, taiyaki, exprimate irin fier de vafe, mini napolitane

Plăci Interschimbabile Filtru De Vafe
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Non-Stick De Suprafață De Gătit
Nume De Brand SKYMEN
Certificare NICI unul
Clasificarea Vafe De Decizie
Numărul De Model 4n45799
Putere (W) 1w

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea