42pcs Anvelope Crampoane pentru Pantofi Cizme de Prindere Piroane pentru fatbike Munte Vehicel prezon șurub în Anvelope Stud Tungsten cu Vârf de Pescuit

47.16lei

52.40lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

42pcs Anvelope Crampoane pentru Pantofi Cizme de Prindere Piroane pentru fatbike Munte Vehicel prezon șurub în Anvelope Stud Tungsten cu Vârf de Pescuit Hardeness: 86~93HRA eaqual la 69~81HRC, Normală ,din Oțel :97~143HBS egală despre 7HRC partea de sus pin resistens este de zece ori la noral de oțel .Pentru tungten sfat este HRA 86-93,Durabil pentru curse . 【Mare Anti-alunecare】Funcția atunci Când instalați aceste prezoane la roata, aduce un bun anti-alunecare de proprietate pentru anvelope.dacă pentru anvelopa poate avea nevoie de aproximativ 100buc pentru utilizarea pe ea . 【Performanță perfectă 】Cel mai mare avantaj al anvelopei spike este că acesta are o presiune scăzută asupra solului și este ecologic, cu un impact minim 【 Ușor de instalat Și de a Elimina 】Nostru de anvelope știfturi poate fi ușor de instalat și eliminat cu instalare profesională instrumente, se poate potrivi bine cu anvelope de vehicule 【 Înaltă Calitate 】Aceasta anvelopa șurub este construită din oțel de înaltă rezistență, rezistenta la uzura, asigura putere maxima si durabilitate pentru utilizare de lungă durată, proiectarea rațională, convenabil de a folosi 【Bine se Potrivesc 】Anvelope șurub este perfect potrivit pentru cele mai multe anvelope și adăugați final offroad capacitatea de a-ti masina, ATV-uri, motociclete, biciclete, pantofi, etc. Lungime: 9.8 mm/0.39".Diametru: 7mm/0.28".Sfat Diametru: 2mm/0.08" Aceasta anvelopa periculos poate fi, de asemenea, instalat și demontat în funcție de sezon, atunci când nu este utilizat, acesta poate fi îndepărtată ușor și stocate pentru utilizarea din nou în următorul sezon.Vom sta în spatele produselor noastre, ei cu 100% garanție produs și promisiunea de a oferi cea mai bună de customer!Dacă aveți orice problemă despre produs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, vom încerca noastre cele mai bune termen de 24 de ore pentru a răspunde.Caietul de sarcini: Material: Steel Culoare: Silver Lungime: 9.8 mm/0.39" Diametru: 7mm/0.28" Sfat Diametru: 2mm/0.08" Greutate Pachet: aprox. 30g De a instala instrumentele nu includ , ar trebui să pună în chat, de asemenea , Pe telefonul l cumpere , l-am cumpara set dicount pentru total.

Atenție, vă rugăm: 1. Pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus sau vânzător alege,atunci când îl alegeți,se va afișa timp expediere. 2. Pentru>$7,transport gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail sau de a vinde alege, cu informații de urmărire.Prieten rus să acorde o atenție, vă rugăm: te Rugăm să completezi receptor numele complet(include 3 părți, cel puțin)în ordine,în caz contrar coletul nu va trece vamale din țara dumneavoastră.Brazilia Prieten vă Rugăm să Acorde o atenție : vă Rugăm să vă lăsați CNPJ sau CPF număr pentru noi , pentru obiceiurile locale a verifica coletul de utilizare .dacă nu , aceasta nu va trece de vamă . ++++ Cumpărătorii vă rugăm să rețineți:

1.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

2.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import,Aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim. 3.Atunci cand faci comanda, vă rugăm să verificați adresa dvs.,în cazul în care adresa nu este corect,coletul va rămâne în post de birou tot timpul.

Etichete: grăsime furculita, cizme de mlaștină, carbură dură de tungsten sfaturi, pește de tungsten, spike anvelope, 26x4 anvelope, 26x4 anvelope, cat de zăpadă, 26x4.0 anvelope, 26 rim tape

Capacitate 2 Durabil anvelope de curse știfturi
Capacitate 3 Zăpadă șurub prezon
Material Carbură de Tungsten de Sus Pin+ bază din oțel
Numărul De Model R110 îl
Capacitatea de 5 bocanci pentru alpinism știfturi
Nume De Brand HiRoRace
Capacitatea de pantofi știfturi
Capacitatea de 4 Trekking pol știfturi
Origine NC(de Origine)
Capacitate 6 Munte Vehicel piroane
Capacitatea de 1 anvelopă de iarnă de prindere piroane
Hardeness Tungsten Sfat 86-93HRA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea