Yituancar 2 buc/Set 30/45/60CM LED Daytime Running Light Galben care Curge de Semnalizare Moale Articolul Ghid de Benzi Styling Masina de Zi Lampa

58.93lei

137.01lei

-56 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Yituancar 2 buc/Set 30/45/60CM LED Daytime Running Light Galben care Curge de Semnalizare Moale Articolul Ghid de Benzi Styling Masina de Zi Lampa

Vă Rugăm Să Rețineți:

Firul rosu+ Negru = Alb de Lumină (Poate de Potrivit Pentru circulație Diurnă de Lumină și de Ceață Lumina si Lumina de Lucru Etc.)

Firul galben + Negru = Chihlimbar Lumina Curge Stil (Poate de Potrivit Pentru Lumina de Semnalizare )

Specificatii: culoare Lumina disponibile: (Curge Stil Ca Video) Material: Plastic Numărul de becuri(fiecare): 30CM:42 Cip Led-uri

45CM:63 Cip Led-uri

60CM:84 Cip Led-uri, Cererea de Vehicule: Universal greutate Netă: 220g Dimensiuni: lungime: 30CM Led-uri L:30CM W:1.5CM H: 0,3 CM

45CM Led-uri L:45CM W:1.5CM H: 0,3 CM

60CM Led-uri L:60CM W:1.5CM H: 0,3 CM Viață: 500000 ore Bec Culoare temp: 6, 000K-6,700 K Luminozitate:/ tensiunea Nominală de Lucru: 12V DC Nominal curent de Lucru:>= 500MA Temperatura de Lucru:/ Curent de Intrare Nominal:018-0.36 O Putere Nominală consum :/

Pachetul Include: 2 buc LED Daytime Running Light accesorii de Instalare

Transport

1-3 zile timp de plumb va fi necesar după ce am confirmat plata.Bunurile vor fi trimise la adresa listate la Balioilhaircare.ro.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si codul postal este corectă.

Vă rugăm să furnizați correctaddress după plata în termen de 1-2 dyas ; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, unele asigurați-vă că acesta este corect.

EMS, DHL, TNT,FEDEX,UPS-uri,e-Mail Înregistrată sunt toate suportate.

Dacă doriți să utilizați oricare dintre ele, vă rugăm să ne contactați înainte de a face plata, pentru că nu vor apărea alte taxe.În mod normal ,este nevoie de 7-20 zile lucrătoare de sosire de către EMS, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plata.Vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil alb un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Metoda de plata

Vom accepta doar Escrow , card de Credit , Western Union.

Taxele vamale , impozitele și taxele locale și taxele nu sunt incluse în prețul produse sau taxa de transport .Este responsabilitatea cumparatorului , dar vom încerca noastre cele mai bune să coopereze cu tine pentru a rezolva fără probleme , și oferim orice documente, dacă există orice preț , acesta va fi responsabilitatea cumparatorului.

Foto

Produsele noastre prin echipamente fotografice Profesionale în fotografiere imagini, diferite de clienți datorită ecranului de computer parametrii de culoare, imagini și într-un fel poate exista o mică diferență de culoare, vă rugăm să cumpărătorii să acorde o atenție la.

Feedback-ul

Suntem un magazin on-line, feedback-ul dvs. este foarte valoroasă pentru noi.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a da un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă mulțumesc foarte mult!!!!

Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

Dacă credeți că avem nevoie pentru a îmbunătăți ceva, este foarte amabil să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a pleca negativ feeback.Vă rugăm să ne contactați înainte de a da neutru(3stars) sau negative(1-2 stele) feeback.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi un cumpărături fericit starea de spirit de aici.

Noi credem că există o soluție rezonabilă.

Multumesc mult!!!Au o frumoasă zi de cumpărături.

Servicii

Am accepta cu Amănuntul, en-Gros, Amestecat ordine și Picătură Navă.Oferim discount de mare pentru comerțul cu ridicata și mixte de ordine.Ne puteți contacta pentru orice întrebare, este placerea noastra de a răspunde la toate întrebările în termen de 24 de ore.

Contactati-NE

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Vom răspunde cât mai curând posibil.dar, te rog permite să întârzie răspunsul pentru non-zi lucrătoare.

Etichete: mare de ceață rotunde de lumină, volvo s80, auto jetta lumini de zi, alfa romeo 159 lampa, audi a3, 24v led-uri de camioane, 24v led-uri lumini de autobuz, articolul lampă, toyota auris ceață de lumină buton, auto benzi cu led-uri

Pachet Include Cutie De Ambalaj De Vânzare Cu Amănuntul
Articol Diametru 1.5cm
Caracteristici Speciale LED Daytime Running Light,Lumina de Ceață,de Direcție Lampă
Articol Greutate 250g
Numele Modelului RWH-DRL-DGT
Origine NC(de Origine)
Pentru Autovehicule Marca/Model Volvo
Nume De Brand Yituancar
Tip De Material Plastic(Cu Stick)
Tensiune 12V/24V
Model De Masina Universal
Extern De Certificare De Testare CCC
Tip De Element LED Daytime Running Light,Lumina de Ceață,Lampă de Semnalizare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea