Radio auto 2-Din cu Ecran Tactil de Navigare GPS DSP Unitate Pentru Renault Megane 3 Fluence 2009-Receptor Stereo Multimedia Player

1 342.85lei

2 238.08lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Radio auto 2-Din cu Ecran Tactil de Navigare GPS DSP Unitate Pentru Renault Megane 3 Fluence 2009-2015 Receptor Stereo Multimedia Player Atenție: 1.Noastre de navigație este compatibil Pentru toate modelele Renault Megane 3 Fluence 2009-2015

Dacă ți centrală de control imagine la fel ca mai jos,vă rugăm să nu ezitați să plasați un ordin direct. 2.PLS lasă-ți mașina cu detalii mesaj pentru noi atunci când nu sunteți sigur dacă este costum pentru masina ta.

Înainte de instalare

După instalare

TV Digital

opțional Extern digital tv box poate fi controlat touch pe ecran.

Radio

AM, FM, RDS, ca și de procesare a semnalului digital, conservarea și redenumiți-până la 30 de posturi chipset NXP6686 PHILIPS - cea mai înaltă calitate de recepție, un tuner este plasat în original radio auto cu masini premium.

Navigare

GPS + GLONASS receptor: Cip GPS UBX-M8030-KT, 60 de canale.Antenă externă pachet de navigare cu trafic, apelare vocală traseu și hartă online, actualizări.Suporta toate de navigare pentru Android: Yandex, Navitel, iGO, Sygic, Tomtom.Sprijină funcția Dual Zone, pot rula mai multe software-ul de navigare și de muzică sau video, în același timp!Notă:GPS și GLONASS nu pot lucra împreună, și GLONASS este doar pentru clienții ruși.

Muzica

RADIO ONLINE MUZICA: MP3, WMA, WAW, AAC, AC3, OGG, FLAC și altele.Video ONLINE TV, VIDEO: Full HD 1080p orice formate: AVI (DivX, Xvid, Mpeg4, sec.264), MKV, WMV, FLV, WebM și alte (vă recomandăm un program gratuit MX Video Player) Microfon Cu microfon Extern inclus (Mini-conector Jack 3.5 mm), e speical pentru bluetooth telefon numai.Cu Built-in microfon este speical pentru aplicațiile instalate pe radio.

Bluetooth

Built-in,Microfon Extern este gata, pentru Hands-Free cu Bluetooth agenda telefonică pentru a căuta, redarea muzicii fără fir de pe telefon (A2DP)

OBD2 funcție

folosind Bluetooth diagnosticare, citind rata de eroare la bord și informații.Mini-ELM327 BT wireless adaptor OBD2 conector de diagnosticare.Mașina ta trebuie să fie cu conector OBD II,

WIFI

WIFI 802.11 b / g / n, 150 Mbit built-in, cu antenă externă pentru a consolida semnalul wifi recepție.

3G Gazdă

Suport de modemuri USB 3G (cartela SIM), kit - opțiune, o trimitere la descrierea.Suport pentru 3G + WiFi modemuri și routere posibilitatea de a lua peste WiFi, Internet de pe telefonul dvs. (necesar pentru a activa punctul de acces WiFi)

USB

USB2.0 OTG GAZDĂ conectori 2 buc.spate suport USB hard disk-uri de până la 1TB și periferie.

Oglindă-Funcția de legătură

Acceptă mirror link funcția permite dvd discreen afișa aceeași imagine sau video pe ecran de telefoane inteligente (Necesită O. S. Android 4.0+, iOS 7.0+).

Vedere Din Spate Aparat De Fotografiat

Built-in camera de intrare video pentru a vă conecta after-market camera retrovizoare pentru parcare în condiții de siguranță.Notă: camera Retrovizoare este optional, nu este inclus în pachet.

Audio-Video, conectori Audio

AUX 4 Audio Line-out (tulip) + separată liniar reglementate de ieșire pentru Subwoofer.EQ LF MF HF filtre cutoff Suport + Tare

SUNET

TDA7851 4 x 45W / 4Ohm putere de Vârf de la chetyrehomnoy acustica 4 x 80W / 2Ohm putere de vârf de la dvuhomnoy acustica 4 x 55W / 2Ohm @ 14.4 V, 1 khz, 10% activitatea Excelentă pe 2 sarcină Ohm Distorsiuni AFC corespund clasa Hi-Fi.

Conținutul Pachetului:

1.GPS antena 2.Harta GPS pentru țara ta 3.Adaptor USB 4.Audio și video de intrare de cablu 5.cablu de alimentare 6. International standard cutie de carton 7. Dacă aveți nevoie de mai multe accesorii, puteți căuta direct din magazinul nostru sau contactati-ne!(TPMS.OBD.DVB.DVR..)

Despre sugestie de instalare după ce ați achiziționat:

Vă recomandăm să găsiți un instalator profesionist în zona dvs. locale, sau o mașină specială audio și video magazin pentru a instala navigare, care vă economisește timp și se evită instalarea necorespunzătoare a deteriora masina ta.Orice ajutor dacă aveți nevoie pls contactati-ne.Multumesc

Sistem de operare:Android Pur 10.0 OS ,8 core,7 inch IPS 1024*600 ecran Tactil;

1.Sistemul Android, 2GB RAM + 32GB ROM; 2.Sistemul Android, 4GB RAM + 64GB ROM;

FAQ: 1-IMPOZIT prețul nu include orice fiscal, cumpărătorul trebuie să plătească impozitul .toate parcelele sunt supuse unor controale Vamale la plata tarifelor. 2-zonă de la Distanță prețul nu include dhl zonă de la distanță, dacă locul tău este la distanță de zona în dhl, trebuie să plătească mai mult 40usd remtoe zona de încărcare, dacă nu-l plătească, vânzătorul nu va livra prin dhl. 3-de Cât timp ia să sosească în General vorbind, vom aranja livrare în 1-2 zile lucrătoare după ce plata este confirmat, și vom coopera cu DHL(5-7zile), și EMS (13-25 zile) pentru timpul de livrare 4-a Instala, vă sugerăm clienților să ia produse de la o masina in magazin pentru a găsi un profesionist pentru a instala,deoarece instalare greșită poate demage dispozitiv.dacă aveți orice probleme de dispozitiv,va rugam sa ne contact înainte de a deschide disputa,vom oferi o soluție bună pentru tine,cele mai multe dispute sunt cauzate de utilizarea greșită sau de instalare. 5-Garanție oferim o Garanție de un An de Service pentru produs.UN An Garanție Fabrica(accesoriile nu sunt incluse).Garanția va fi anulată de la: (1) Prejudiciul cauzat de: Nejustificate uzura si rupere, murdărie, utilizat în mod abuziv, instalarea necorespunzătoare sau de exploatare, neglijare, accident. (2) Orice daune cauzate de ambalare necorespunzătoare atunci când cumpărătorii returna produsul la noi. (3) Dacă produsul a fost demontat sau reparat de persoane neautorizate. 6-Returnare și Rambursare Toate produsele sunt de brand nou direct din fabrică.În cazul în care primiți un element defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după semnul de pe chitanță.Va vom returna sau înlocui.Reveni în termen de 7 zile de la primirea poate fi restituire (exclude de transport de marfă) se Întoarcă în termen de 20 de zile de la primirea poate fi înlocuit.Reveni în termen de 1 an de la data cumpărării pot fi reparate.Este responsabilitatea clientului să plătească pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi.Va vom trimite înapoi la costurile noastre.Toate declarațiile trebuie să fie confirmat de după personalului de serviciu, nu suntem răspunzători pentru orice pachet întoarcere fără notificare prealabilă.Pentru non-defecte se întoarce, nu va fi o taxă administrativă aplicată. 7-Feedback-ul *Dacă sunteți simti fericit după ce ai primit produsul nostru, vă rugăm să ne lăsați un 5 începe feedback, feedback-ul dvs. pozitiv va fi cea mai bună forță motrice pentru noi. * Dacă nu sunteți mulțumit cu această achiziție,nu deschide un litigiu,vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore,vom ține legătura cu tine până când problema este rezolvată.

Etichete: renault megane 3 de navigare gps, reno megane 3 android, renault unitate, pentru renault megane 2 mp3 player cu bluetooth, fluence megane android, renault megane 2 post de radio, android car audio coreeană, led renault megane 1, renault fluence navigatie cu bluetooth, renault fluence radio multimedia

Element Dimensiune 7 inch
RAM 4G
Mass-Media Digitale Format DVD-R/RW
Rezoluție 1280*800
Garanție 1 An
Interfață RCA
A/C info opreate pe ecran
WiFi Primi WiFi Built-in Receptor
Wifi Built-in
Tensiune 12V
Caracteristică Specială Funcția Wifi
Suport Auto Pentru Renault Megane 3, Renault Fluence 2015
TF/Micro SD Slot 1
Articol Greutate 5kg
ROM 64G
Renault Model Fluence
Numele Modelului AOO-ren
Volan Controlul Functio Suport
Din Din Dublu
APLICAȚII Puteți descărca app în playstore
Afară De Putere 4*60W
Tip De Material ABS
Max De Memorie Extern 64G
Se Potrivesc Masina Pentru Renault Megane 3, Renault Fluence 2012 2013 2014
Limba OSD engleză
Sistemul De Operare Android OS 10.0
Caracteristici Speciale Built-in GPS
Origine NC(de Origine)
Pentru Autovehicule Marca/Model renault
Certificare CE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea