GRAVARE LASER MUSULMAN ALLAH DUMNEZEU SIMBOL ÎN APĂ PICĂTURĂ PANDANTIV CU 24INCH FRÂNGHIE COLIER DE AUR GALBEN GP

22.30lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: HOT IN MODA de CALITATE SUPERIOARĂ AUR GALBEN 18K GP GEP COLIER ȘI PANDANTIV.Realizate din alamă și placat cu straturi groase de solid 18K aur Galben face-vă că culoarea nu se va schimba sau tarnish de ani de zile.Cel mai bun placare în China, cele mai Bune produse de Calitate puteți găsi vreodată.Pe pandantiv, puteți vedea în mod clar simbolul de MUSULMANI, ALLAH, DUMNEZEU, și este terminat cu aur galben 18K, ceea ce face acest unul foarte special. .Cuvântul este utilizat laserul nu în culoarea negru, culoarea negru este doar reflexia din fundal.Lanț de Informare: Greutate :6.5 g; Lungime :24 inch (incuietoare inclus aproximativ 60cm).Latime :3mm Pandantiv Informații: Greutate: 6g; cea mai Mare Lățime : 30 mm(1,18") ;Acesta se blochează: 47mm (1.85") Pentru o singură bucată, vom ambalaj la sac de opp primul apoi ambalate în delicatesă cutie de hârtie sau mătase sac de cadouri.Dar pentru cantitatea de peste, vom alege elemente în sac de opp în primul rând, apoi ambalate în folie de plastic cu bule de film pentru a preveni deteriorarea.Și nu va fi nici o cutie de hârtie sau mătase sac de cadouri pentru toate elementele, inclusiv primul.Brandly nou, niciodata folosit.Și aici sunt câteva sfaturi pentru a purta placat cu aur de produs,în acest fel, elementul poate fi păstrat stralucitoare pentru mai mult timp. 1.Ar fi bine să-l poarte atunci când nu sunteți transpirați și vă rugăm să nu pulveriza parfum sau ceva chimice pe ea. 2.După poartă, vă rugăm să curățați-l cu o bucată de șervețel de Hârtie. 3.Te rog pune-l închis într-un sac de opp atunci când nu îl poartă.

Plata:

Acceptam plata ESCROW.Vă rugăm să ne plătească în trei zile după comandă confirmată.Vă mulțumesc foarte mult!

Transport&Manipulare:

De obicei, elementele vor fi livrate în primele 72 de ore după plata compensate.Oferim EMS/DHL/TNT sau e-Mail de Aer ca de transport maritim methold, timpul de livrare va fi diferă în mod corespunzător.Avem nevoie de răbdare pe acest punct.Noi nu suntem responsabili pentru orice local taxelor vamale sau fiscale.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa pe care ai dat este corect.

Feedback: Dacă nu se satisface, pentru orice motiv, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, vom rezolva toate problemele pentru tine.Te rog, nu pleca negativ(1-2 stele) sau netural feedback(3 stele) înainte de a contacta cu noi.Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.Suntem foarte dornici să aud de la tine și de a servi pentru tine imediat!Vă mulțumim pentru căutarea.

Etichete: inel ureche femeie, boho ureche, melodia mea sanrio, aceasta postare, ureche petrecere, japoneze tacamuri, decal câine, GPS, ureche declarație, bijuterii turcia

Metale De Tip Placat Cu Aur
Compatibilitate Toate Compatibile
Seturi De Bijuterii Tip Colier și pandantiv
Tema Musulman Allah colier
Calitate top
Nume De Brand Foromance
Ocazie Aniversare, Logodna, Cadou, De Petrecere, De Nunta, Alte
Tip De Element Coliere
starea Brandly Noi
Fine sau de Moda Moda
Dimensiune Pandantiv Mediu
Stil FJ
Numărul De Model nk812
Material Metal
Funcția Starea De Spirit Tracker
Origine NC(de Origine)
Colier Tip Pandantiv Coliere
Forma\model Picătură De Apă
Gen FEMEI
Lungime Lant 24"
Tip Lanț Răsucite Lanț De Singapore
locul de origine Guangdong, China (Continentală)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea