AidMax PRO07 de la Distanță fără Fir Alimentare Termometru de Bucatarie Dual Sonda Pentru GRĂTAR, Fumător, Grill, Cuptor, Carne Cu Timer

109.26lei

153.90lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

● AidMax PRO07 Wireless Bluetooth Termometru de Carne

Wireless grill termometru pentru fumatori are 6 prize, care poate sprijini 6 sonde în același timp, este o alegere minunata pentru diversificat plan de gătit, și un cadou frumos pentru festival.

● Caietul de sarcini

6 Sonde diferite, care vă poate monitoriza 6 tipuri de carne sau 6 loc de unul mai mare de carne ; Interval de temperatură: 33°F și 572°F (1°C la 300°C) Temperatura interval de precizie : ±1%(1~200℃) / ±2%(1~300℃) Sonda: 2/4/6 sonde Temperatura precizie: ±1.8°F (±1°C) Alarmă atunci când temperatura atinge, power off sau pierde link-ul și așa mai departe.Presetare valorile sunt salvate atunci când alimentarea este oprită.

● Nu Ia Locul

Cu puternic magnet pe partea din spate vă permite să atașați convenabil pe cele mai multe suprafete metalice.

● Alarmă

Cel mai mare si cel mai mic alarmă de temperatură; Gama de alarmă; Timp numărătoarea inversă de alarmă

Control de la Distanță APP Dumneavoastră de Gătit

Descărca APLICAȚIA gratuit de pe telefonul sau tableta, de a Controla procesul de gătire a alimentelor în 198ft (în aer liber)/100ft(interior).

AVERTIZARE

❶ Cea mai mare temperatura cu CABLU de sonde poate rezista este 716℉.Vă rugăm să NU lăsați cablul în cuptor sau fumător în cazul în care este mai presus de 716℉. ❷ CABLU de sondă nu este rezistent la apa, sonda nu poate fi pus complet în apă.

Conținutul Pachetului

1 x AidMax PRO07 Termometru 6 x Sonde de Temperatură 1 x Gratar Clemă 1 x Lichid Clemă 1 x Manual de Utilizare 1 x Cutie Pachet

● Bazează pe o industrie-lider de garanție de Viață limitată

Profesionale după-echipa de vanzare promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore.Orice întrebări și sugestii sunt binevenite pentru noi.

● Despre AidMax

AidMax este un boutique producator de high-end de precizie bucătărie instrumente de măsurare.Compania noastră s-a născut din nemulțumirea cu inexacte, lent, și subțire termometre că deservite moderne chef.Suntem dedicat pentru a face dumneavoastră de gătit mai inteligent.

● Feedback-ul

Odată ce ați primit produsul, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune să rezolve problema pentru tine.

● Sfaturi

Dacă produsele au nici o problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Balioilhaircare.ro este primul centru de mesaje.Vom rezolva problema până când sunteți mulțumit.Pentru mai multe opțiuni despre termometru, vă rugăm să căutare cuvinte cheie "AidMax".

Etichete: runda afumătoare, c100 rex, digital cu infraroșu termometru de perete, runda termometru wireless, ios grill termometru, pt1000 senzor, temperatura ecartament grătar, dl grătar termometru, tasbeeh, contor de temperatura de alimentare

Magnet În Spate Da
Gama De Wireless 60+m/190FT
Precizie temperatura ±0.1 ℃/0.2 ° c
Dimensiunea De Afișare 2.0 - 3.9 Cm
Dimensiuni Produs 11.6 x 8 x 2.3 cm/4.6*3.2*0.9 inch
Certificare DEEE
Baterii 2*baterii AA (nu sunt incluse)
Teoria Senzor De Temperatură
Nume De Brand AidMax
Este Dispozitiv Inteligent Da
Putere Tip Baterie AA
Stil În picioare și Agățat de Perete
Origine NC(de Origine)
Tip Display Digital
Max Măsurare A Temperaturii 120°C Și Mai Sus
Interval De Temperatură De 32 - 572 °F/ 0-300℃
Numărul De Model PRO07
Utilizare De uz casnic
Lungime Cablu 1M

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea