Hot 2 în 1 Masina de Ciocan de Siguranță Geam Breaker Compact de Urgență Ciocan, Cutter Centura de salvare Escape Instrument de Dropshipping

24.57lei

29.94lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1. 2 în 1 Instrument de Siguranță: Această viață de economisire multifunctional ciocan de siguranță și centura de siguranță cutter este durabil și de încredere, permițându-vă să părăsească rapid vehiculului în caz de urgență.Utilizați acest întrerupător de sticlă pentru a ieși colțurile geam lateral, imediat sparge sticla, în condiții de siguranță și să nu rănească mâinile.

2. O gamă largă de Aplicații: De instrument de salvare are un built-in de înaltă presiune de primăvară.În caz de urgență, puteți sparge fereastra interval de 1 secundă, cu o simplă apăsare, și, de asemenea, puteți folosi pentru a taia centura de siguranță, care este blocat în 3. Indiferent dacă este o persoană în vârstă, o femeie sau un copil, este ușor pentru a obține a început.

4. Ușor de Transportat: Cu structură compactă, geam breaker este ușor de transportat, sau de a folosi cârlig și buclă pentru a repara erorile de pe consola centrala a vehiculului, îl puteți folosi ca o evadare instrument sau decor.

5. Pregăti Siguranța de Conducere în Avans: din Cauza sale de primăvară-încărcate punctul de impact, de urgență ciocan de siguranță poate deteriora geam lateral cu un efort minim.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj

Culoare: negru/rosu/argintiu

Instrucțiuni:

1.Tăiat centura de siguranță: Trageți dispozitivul de salvare repede de pe lanțul de chei, apoi trageți afară catarama, aliniați lama pentru centura de siguranță și l-a tăiat rapid și de a lua de urgență.

2.Masina in afara de urgență de auto-ajutor,de evacuare dispozitiv plasat în colțul de fereastră, apăsați tasta escape.

3.Dispozitiv de sfârșit, când ai auzit explozia, sparge geamul pentru evacuare în caz de urgență.

Lista De Ambalare:

1 x Fereastră Breaker

Note:

1.Imaginile sunt numai pentru referință, toate într-un fel prevala.

2.Vă rugăm să permiteți-0.5 ~ 2 mm toleranță din cauza manual meassurement.

3.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Etichete: cuțit pentru fata, dropshipping 2020 vinde fierbinte, masina ciocan, apărare breloc, cuțit cutter centura de siguranță, inteligent cutter cuțit, întrerupător de circuit, ciocan de siguranță, întrerupător geam, Vesta De Salvare

culoare Negru / Rosu / Argintiu
Numele Modelului -
Numele produsului Instrument Ascuțit Ciocan De Siguranță
Articol Greutate -
Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Putere -

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea