Fundas Pentru Apple iPhone 7 6 6S Plus Oglinda Caz TPU Moale Capacul din Spate Pentru iPhone 5 SE 5S Cazuri Coajă de Telefon Dotari Celular Etui

13.75lei

25.93lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă alegeți mod de transport maritim este Gratuit de Transport maritim (E. g: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus), NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici), pentru că va crește costul de transport maritim.

2. Timp de livrare: în Cazul în care Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

3. Dacă după 60 de zile încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

4. Nici o Dispută vă rugăm: te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile, este de nedorit, să păstreze relații bune de afaceri.Vă mulțumim pentru înțelegere.

5. Dacă doriți Cu urmărire, de transport maritim, vă rugăm să alegeți Aer înregistrat Mail sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

Fundas Pentru Apple iPhone 7 6 6S Plus Oglinda Caz TPU Moale Capacul din Spate Pentru iPhone 5 SE 5S Cazuri Coajă de Telefon Dotari Celular Etui

Vă rugăm să coaja de pe oglinda film de protecție înainte de utilizare

Etichete: drăguț portofel femei, movil apple 5, telefon accesorii militare, caz creion școală, portofel, bt accesorii telefon, matel cazul iphone, apple x caz pentru om, sac de creion, iphone 10 xs max caz de telefon

Caracteristici pentru ajax fundas Drăguț casa celulare Drăguț coque telefon Sac shell
Design pentru Coperta de Piele carcaso Coques Cove Acoperi telefon de Portofel Caz
Material TPU moale
Compatibil Model de iPhone iPhone 7
Tip pentru Acoperire Telefon celular Estuche Movil Acoperire Caz Nou de pe Litoral
Nume De Brand mksup
Compatibil Marca Apple iphone
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model hoesjes carcasas etui caso fundas coque capa cubierta kryty shell para

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea