POWECOM Adult Masti de Fata Carbon Activat KN95 Masca De 5 Straturi Filtru de Gura Masca de Protecție Personală Earloops Respirabil Masca

23.83lei

44.97lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Te rog fi amabil, a remarcat:

Enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Despre KN95 Masca:

1. Nostru KN95 Masca poate izola particule mai mici, și se potrivesc mai stricte la fata, nu este ușor pentru scurgere de aer de la periferie, și eficiență de filtrare de particule poate ajunge la 95% în condiții standard. 2. Este necesar să se poarte KN95 Masca, dacă trebuie să meargă în locuri aglomerate sau piețe, etc. 3. Persoanele în vârstă, copiii, nu este recomandat să-l poarte pentru o lungă perioadă de timp.

La KN95 masca nu este mască de unică folosință.În acest caz special (deficit de resurse), acesta poate fi reutilizat.Dar există condiții:

1. Utilizatorul evident, se simte că respiră rezistență este mai mare decât înainte și trebuie să fie înlocuite 2. Măști sunt deteriorate și trebuie să fie înlocuite 3. Este recomandat să-l înlocuiască după folosind-o de 4 ori.

Măști De Detaliu:

Etichete: oficial xiaomi, dispune masca, kn95 masca cu filtru, masca ffp2, masca ffp2 powecom, electric mască cu filtru, KN95 Masca, mască ffp3, ffp2, protect virus

Dimensiune KN95 mask
Clasa de protecție KN95
Tip De Element Măști
Certificare ce
Standard de siguranță GB2626-2006
Numărul De Model Măști
Material Non-Țesute
Nume De Brand POWECOM
Origine China Continentală
Ciclul de viață Non-unică folosință
Aplicabile Adult
Funcția Personal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea