Scaun auto Acoperi Yoga Rapid-Uscat Sudoare Prosop Scaun Saltea pentru Gimnastică Execută Antrenament Crossfit Plaja Microfibra Auto Seat Protector

23.70lei

28.91lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Fata poliester material prosop, moale si confortabil, puternic absorbția de apă, murdărie și rezistență la abraziune; spate material EVA, perfect de performanță impermeabil, pentru a proteja scaunul auto de pete, sudoare, lichid, praf, miros și aer umed.

2、cu Gluga de design, oferind maximum de scaun acoperirea, protejarea scaunul și tetiera de sudoare și pete; prevenirea loc de a fi expuse la soare în timpul fierbinte de vară, păstrând la loc răcoros și confortabil, și protejarea scaun piele ,prelungi viața ta.

3、Calitate scaun de protecție după exercițiu - Potrivit pentru toate sportive și activități de fitness, cum ar fi gimnastică, yoga, ciclism, înot, exerciții de formare, box, surfing, care rulează, plaja, etc, poate proteja scaunul tău de nisip și efectul de sare; pentru iubitorii de animale de companie, se poate proteja scaunul auto de la zgârieturi și murdărie de prieteni cu blană.

4、Rapid de instalare și demontare, acolo sunt 2 benzi elastice la partea de jos și talie, și există 6 cârlige, care poate fi fixat pe scaun pentru a preveni capacul scaunului de mișcare, care este mai sigur și mai securizat.

5、domeniul de Aplicare: Universal husei scaunului din față, nu există restricții privind modele; de călătorie portabil dimensiune, nici un spațiu după depozitare, mașină de spălat, uscat, ușor de curățat universale, pentru toate anotimpurile.

Parametru:

Nume Produs: Masina Universala Husa Scaunului

Material: polyester + EVA

Culoare: negru, gri, albastru inchis, roz

Greutate: Aprox.220g (±15g)

Extins dimensiune: Aprox.153*52cm

Domeniul de aplicare: Universal husei scaunului din față, nu există restricții privind modele; mașină de spălat, uscat, ușor de curățat, ușor de folosit, universal pentru toate anotimpurile.

Funcție: de a Proteja perna scaunului curat și frumos decor interior.Patru anotimpuri universal, terry pânză tesatura, absorbant și sudoare-absorbant, rezistent la murdărie și uzură, se simt confortabil.

Caracteristici:

1. Moda dinamic 4 culori: negru / gri / albastru inchis / roz.

2. Fata poliester material prosop, moale si confortabil, puternic absorbția de apă, murdărie și rezistență la abraziune; spate material EVA, perfect de performanță impermeabil, pentru a proteja scaunul auto de pete, sudoare, lichid, praf, miros și aer umed.

3. Cu gluga de design, oferind maximum de scaun acoperirea, protejarea scaunul și tetiera de sudoare și pete; prevenirea loc de a fi expuse la soare în timpul fierbinte de vară, păstrând la loc răcoros și confortabil, și protejarea scaun piele ,prelungi viața ta.

4. Calitatea scaunului de protecție după exercițiu - Potrivit pentru toate sportive și activități de fitness, cum ar fi gimnastică, yoga, ciclism, înot, exerciții de formare, box, surfing, care rulează, plaja, etc, poate proteja scaunul tău de nisip și efectul de sare; pentru iubitorii de animale de companie, se poate proteja scaunul auto de la zgârieturi și murdărie de prieteni cu blană.

5. Instalare rapidă și demontare, acolo sunt 2 benzi elastice la partea de jos și talie, și există 6 cârlige, care poate fi fixat pe scaun pentru a preveni capacul scaunului de mișcare, care este mai sigur și mai securizat.

6. Domeniul de aplicare: Universal husei scaunului din față, nu există restricții privind modele; de călătorie portabil dimensiune, nici un spațiu după depozitare, mașină de spălat, uscat, ușor de curățat universale, pentru toate anotimpurile.

Lista De Produse:

Husa scaunului*1

Cârlig*6

Etichete: scaun auto acoperi clasic de flori, sudoare prosop, scaun de masina pentru sugari capacul protector, masina peg, azerbaidjan acoperi, masina playmat, cadillac husa scaunului, ab mat, universul car seat cover din piele, scaun prosop

Lățime Produs 52cm
Set Bucată 1
Caracteristici Speciale Apă-dovada
Mfg Număr De Serie /
Înălțime Element /
Articol Greutate 238g
Tip De Material Poliester
Element De Lungime 153cm
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Aplicabile Sezon Patru Sezoane

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea