Deget Mini Vibrator Clitoridian G-spot Stimulator Masaj Vibrator rezistent la apa cu Degetul pasarici rase Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei pentru Sex Produs

19.90lei

24.28lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ce va place .....

Descriere produs Despre produs Liniștit și confortabil vibratoare viteză, masaj ușor corpul tau.Siguranța și rezistent la apa: fabricat din silicon medical.Minunat Masaj, Elasticitate Mare Si Sanatos Si Interesant.Moale la Atingere, Dau Speciale Plăcut Sentiment, Masaj Urechi, Gura, Piept și Zone Secrete.Pachetul de Conținut: 1 * Dansatoare Deget, Vibrator, 2 * Degetul maneci Material: 100%premium silicon Greutate: 35g Culoare: roz Caracteristici: 100% rezistent la apa, Super Mnce vibratoare sens, în condiții de Siguranță material.

Detalii

Despre Produs Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră.Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE.Vă rugăm să Rețineți că dimensiunea și culoarea de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă.De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale.Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta.

Rambursare Schimb Doar

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim. 2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.Feedback-ul vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Serviciul clienți este nostru Nr 1 gol.Vrem să știm sugestia ta și opinii cu privire la produsele și serviciile noastre de feedback.Plată 1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Etichete: al meu jucării sexuale, pentru femei vibrator pentru clitoris, punctul g, de bun gust jucării pentru adulți, jucărie sexuală, sex, vibrat, pasarici rase vibratoare, rose jucărie sexuală, luxuriant de 2 lovense funcția bluetooth, penis artificial femeie

Nume De Brand NoEnName_Null
Masina de Sex Jucării pentru adulți
Origine NC(de Origine)
Tip G-Spot
Material Silicon
spori libidoul punctul culminant Stimulator Clitoris
Numărul De Model Jucării pentru adulți
Obscene Imagine No
Tip De Element G-Spot Vibratoare,Cu Degetul Vibratoare
mașină de jucărie Masaj Corporal,Stimulator Punct G
Cantitatea 1buc vibrator+2 pcsfinger mâneci
Mărfuri De Certificare A Calității GS
Vibratoare pentru femei vibratoare jucarii sexuale pentru femei
Dimensiune 1 vibrator+2 finger sleeve
Pachet Ambalaj Discret
Sex Shop vaginul msssager faloimitator
Sugestiv Sexual No
Utilizare pentru pentru cuplu,flirt
masturbator pentru femei degetul masaj

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea