#01 Sintetice, Perii de Păr High End Perie Contur Bine Punctul Dermatograf Brushfree Transport 01SBY

27.09lei

54.18lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Nume1 Eyeliner Brush Prenume2 Ultra Fine Eyeliner Brush Alias Punctul de Amendă Linie Dimensiunea Perie cu Diametrul de 5,5 mm x Lungime 150mm Parului material de Licitație Slim Par Sintetic Inel Material Aluminiu Puternic Pachet de Ambalare Individual în Pungă de PVC cu inserție de card

Curățați în mod REGULAT Pensule de machiaj, astfel încât să salvați perii dvs. de machiaj ,și de a proteja pielea de bacteriile distructive.

DE ZI CU ZI DE ÎNTREȚINERE >>>

1) PENTRU a începe aplicarea machiajului pune dublat-de până țesut sau un prosop de hârtie (1/2 foaie va face).

2) Înainte de a utiliza fiecare perie, muta peri pe țesuturi și înapoi pentru a se asigura nu există nici restul de pigment în perie.

3) După aplicarea machiaj, din nou, "vopsea" pe restul de pigment pe țesut. (NU frecați părul aproximativ, sau le va deteriora.)

4) Perii pentru aplicarea machiaj umed (cum ar fi fundație) trebuie să fie curățate cu săpun, pentru a preveni perii din ce în ce mai greu și de despărțire (inutil).

CUM SĂ SE SPELE O PERIE >>>

Pasul 1: Clătiți perie sub jet de apă caldă, prin mutarea degetul pe păr în direcția de sfaturile lor.

Pasul 2: Aplica un săpun delicat pe păr și apoi a face accidente vasculare cerebrale circulare în centrul palmei, obtinerea beneficia din plin de săpun de rupere jos pigment în păr.

Pasul 3: Contitue mișcare circulară sub jet de apă să se spele săpunul de pe păr, asistarea cu degetul sfaturi pentru a forma perii înapoi la normal

Pasul 4: Pune perie PLAT să se usuce pe curat absorbant de suprafață. (NU suport perie pe final ca apa va rula în jos și piscină în inel, care rezultă în păr cu tot, sau care se încadrează off.)

- De CÂND 2008.08.08

Etichete: brand șosete design, șeful d1 distorsiune, deschizator de sticle thai, cabochon de aur 20mm, bmw740li faruri, butoane civic 2017, cort de camping aeria, deschizator de sticle pare, bq5058 caz de buzunar

Cantitatea 1
Material Mâner Lemn
Perie Material Par Sintetic
culoare Alb/Negru/Galben/Roz
Dimensiune Diameter 5.5mm x Length 150mm
Tip pensule de machiaj
Locație zhejiang, china
Folosit Cu Dermatograf
Numărul De Model 01S

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea