Nordic Modern Din Lemn Colivie Manual Candelabru Restaurant, Bar Candelabru Stil Japonez, Arta De Lemn Abajur(Fără Lumină Bul

194.41lei

246.07lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Element Descriere

Moda si nu monoton, realizate prin mai multe procese, linii netede, solide și durabile,simplu și elegant.

De economisire a energiei și de protecție a mediului,viață lungă,de înaltă luminozitate, design simplu,consum redus de energie și durată lungă de viață.

Decoreaza camerele cu tavan reglabil,Acest hotel modern și elegant pandantiv lampă se va potrivi perfect în contemporan, pod,nordice și alte interioare.

Aceasta minunata lampa merge perfect pentru iluminatul de accent și oferă suficientă lumină pentru orice fel de activități.

Va fi un decor frumos și lumină în sufragerie, în bucătărie, în interior sau în foaier.Am recomandăm să folosiți un galben cald bec pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă.Lăsați-vă relaxați-vă Cele mai simple linii, astfel încât acest candelabru poate satisface pe deplin nevoile dumneavoastra, nu doar pentru o mulțime de lumină, dar, de asemenea, pentru un plin de viață decor acasă.

Tip De Element:Pandantiv Lumini

Locul:Camera de Hotel,Salon,Dormitor matrimonial,alte dormitoare,Holul Hotelului,Studiu

Stil:Modern

Zona de iluminat:5-10square metri

dimensiuni:

Agățat linie: 100cm

Diametru: 35cm

Înălțime: 47cm

Tip De Instalare:Cablu Pandantiv

precizare:

1.Vă rugăm să confirmați dimensiunea pandantiv lampa inainte de a comanda pentru a vă asigura că este potrivit pentru camera ta.

2. Înainte de a instala lumina pandantiv, verificați că candelabru este de lucru în mod corespunzător.Motivul pentru aceasta este că firul de conexiune este slăbit în timpul transportului pe distanțe lungi.

3.Asigurați-vă că candelabru nu este conectat la sursa de alimentare înainte de instalare.Acesta ar trebui să fie instalat de către un electrician pentru a evita un prejudiciu.

Material:Lemn

culoare:Lemn de culoare

Conținutul Pachetului:

1 * abajur(Fără bec)

1 * cablu

1 * placa de Tavan

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Element De Afișare

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu garantăm livrarea la timp cu privire la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.

Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, 12monthfree de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costsof părțile să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

Etichete: modern chandelie, pasăre lampa, candelabru în camera de zi led, răchită abajur ikea, pasăre lampă de pandantiv, maro abajur, led yn300, noutatea hârtie igienică, cusca lampa, chandelie

Este De Becuri Incluse Da
Este Estompat Da
Numărul De Model lumina
Sursa De Alimentare AC
Tensiune 90-260V
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Loc Camera De Hotel
Nume De Brand REFURBISHHOUSE
Zona De Iluminat 15-30square metri
Sursa De Lumina Becurile Incandescente

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea