Creative ABS Creion Caz de Mare Capacitate Stilou Cutie Kawaii Creion Geanta Pentru Elev de Școală Drăguț Rechizite Built-in Oglinda

24.94lei

30.06lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Titlul .titlu{ padding:25px 0 20px 0; text-align:center; } .titlu>div:nth-of-type(1) { font-weight: bolder; font-size:20px; } .titlu>div:nth-of-type(2){ color: #c5c5c5; font-size:12px; } .rând { display: flex; } .rând-element{ width:100%; height: 330px; flex:1; padding:5px 3px; box-dimensionare:border-box; } .rând-element-inner{ width:100%; height:100%; border:2px solid #F7F7F7; box-dimensionare:border-box; padding:3px; position:relative; } .steagul { position: absolute; top: 3px; dreapta: 3px; latime:34px; înălțime:32px; } .steagul>img{ width:100%; height:100%; } .rând-img{ width:100%; height:calc(100% - 60 pixeli); } .rând-prețul { width: 100%; height: 60px; } .rând-prețul>p{ text-indent:15px; margin:5px 0 0 0; width:100%; overflow: auto; font-size:16px; } .rând-prețul>p>span{ display:inline-block; float:left; width: 50%; } .rând-prețul>p>span:nth-of-type(1){ text-decoration:line-through; } .cumpara-acum-wrap{ width:100%; padding-top:10px; text-align:center; } @media screen și (max-width:414px){ html,body { width: 100%; } body {margin: 0; } .rând{ display:block; overflow: auto; } .rând-element{ width: 50%; înălțime:330px; display:inline-block; float:left; } .rând-prețul{ înălțime: 40px; } .rând-prețul>p { font-size: 12px; text-indent:15px; } } RECOMANDATE PRODUSE NOI VĂ OFERIM ARTICOLE de MODĂ de CALITATE

$1.04 $0.83

$9.82 $7.86

$0.00 $2.83

$0.00 $4.41

$0.00 $15.3

$12.68 $8.88

$12.68 $8.88

$12.68 $8.88

Puncte: 1、mai Multe Funcții: Deschide pe ambele părți, cu calculator și oglinda, calculator actualizat la detasabila.Solar calculator folosește lumina naturală pentru a genera electricitate cu nu sunt necesare baterii.

2、Mare Capacitate: creion caz este compact și portabil, care poate deține aproximativ 20 de pixuri, radiere, capsatoare, foarfece, agrafe, creion, creioane colorate, ascuțitori de creioane, radiere, pixuri și creioane.

3、Magnetic Incuietoare Capac Cutie: capacul de La stilou caz este conceput cu un design elegant și puternic cataramă magnetică.Ea are o puternică capacitate de adsorbție, științifice, de proiectare și de încredere pace a mintii.

4、Erasable Bord Alb Design: șterge tabla design face copii ușor de a înregistra sarcinile de zi cu zi, mici goluri, și de planificare.Este un asistent bun pentru copii de a înregistra totul de zi cu zi.

5、Un Cadou Perfect: aspectul drăguț și inovatoare de design face acest lucru inovatoare pen caz ca un cadou perfect pentru a recompensa copilul dumneavoastră de învățare.Lasa copilul sa fie mai pasionat de studierea!O singură dată de cumpărare, dă două erasable pixuri, un morcov stilou, o cârpă, o bandă și un curriculum pentru gratuit.

Caracteristici:

1. Creion caz built-in mic oglindă decor, și a făcut ecologice, în condiții de siguranță și inodor material ABS.

2. Stilul este roman.Inovatoare cilindru are trei deschideri de mare capacitate.Acesta poate găzdui 15-20 pixuri, și 15 cm rigla poate fi, de asemenea, instalat.

3. Închiderea magnetic comutator este mai convenabil.Sursă de lumină integrată calculator, și puteți lua, de asemenea, calculator cu o mână de cont sau card.

4. Cerere tabla de design, folosind tablă stilou pentru a scrie, șterge, graffiti, note de calcul și de note.

5. Cadou cadouri practice, reinscriptibil bord, tablă pen*2, morcov pen, cârpă de șters, bandă și curriculum.

Caietul de sarcini:

Nume: Inovatoare Pen Cutie

Material: ABS

Dimensiune: aproximativ 7.2*21cm/2.83*8.25 în

Închidere: deschide pe ambele părți

Tip: sac de creion, stilou titularul, copii cadou de ziua

Lista De Ambalare:

Pen Caz*1

Tablă Pen*2

Morcov Pen*1

Cârpă De Șters*1

Bandă*1

De Curriculum*1

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

Etichete: soarele haina pentru barbati, 2018 calendar, cutie roz kawaii, suport stilou, peint caz creion, frumos, drăguț ascuțitoare, cat pix cu gel, sac de creion, pix cu gel, harajuku kawaii

Numărul De Model -
Type3 Papetarie pentru scoala
Material Plastic
Type2 Construit-în Oglindă Mică
Picătură de transport maritim Suport
Tip Caz Creion Organizator
type1 Multi-Funcția De Mare Capacitate Creion

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea