Bijuterii Cutie de Depozitare Bijuterii Caseta de Bijuterii Cutie de Depozitare Multi-Funcțional, Durabil, Ușor PU Accesorii Ușor de A Lua

27.21lei

36.30lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Material: Piele PU

Culoare: Alb / Roz

Dimensiune produs:10*10*5 cm

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți 1-3.0 Mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare,pls înțelege.

3.Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

Economic Design: Acest mic, dar de mare capacitate caz cu strat dublu, oferă stud placa, colier cârlige, canelură inel reglabile și spațiu de depozitare, poate fi considerat cel mai de bijuterii și cosmetice.

De înaltă Calitate: Acesta Dispune de o suprafață netedă de piele PU și este căptușit cu bej moale alb șirag de mărgele de catifea tesatura, anti-abraziv, fără decolorare, nu deformare, și ușor de utilizat, cu cataramă de închidere.

Mare pentru Călătorie: Vine într-o dimensiune mică și portabil, ușor de a plasa în interiorul bagajelor, nu va ocupa prea mult spațiu, costume pentru următoarea călătorie.

Cadou excelent: practic Mare cadou pentru Ziua Mamei, soții, iubite, surori, fiice sau chiar doar ca un mic cadou pentru tine.

Lista de ambalare:

1*Cutie De Bijuterii

Etichete: biberon mare de silicon, mazda iso cablu cx5, biberon capac pufos, acoperi snoopy iphone, jachetă oversize xxl, biberon sticla adult, m5 10 8 comprimat caz, biberon capac de flori, sacou captusit solid

Material PU
Numărul De Model Bijuterii Cutie
Caracteristică Aprovizionat
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Stil Modern
Forma Pătrat
Utilizarea Bijuterii
Produs Caseta De Bijuterii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea