3 în 1 de Inteligent Robot de Măturat strada Aspirator Reincarcabil Colector Aspiratoare de Umidificare prin Pulverizare de uz Casnic Robot de Curat

175.45lei

381.38lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descript ion :

Nume: 3-În-1 Smart Podea Vid, Aspirator De Praf Automat Reîncărcabilă Inteligent Robot De Măturat Strada Uscată Și Umedă Fierbinte De Vânzare

Culoare: negru/ roșu, alb/

Material: plastic + componente electronice

Vid modul: mopul, spray

Mod de curățare: automata

Baterie: Built-in baterie 1500mAH, USB de încărcare

Direcția de mers pe jos: de cotitură, de cotitură atunci când se confruntă cu obstacole

Lista de ambalare:

1 × ștergeți uscat

1 × servetele umede

1 x sticla de apa

1 x linie de încărcare

1 x robot de curat

Punct de vânzare:

Simularea simulează caracteristicile manual de curățare podea, de mare viteză de funcționare a motorului și de mare viteză de rotație externă rotație curat, care este, de înaltă frecvență și efect bun.Motorul nu are nici o suplimentare consum de energie în timpul transmisiei, care poate reduce vibrații inutile și să realizeze un zgomot redus mop rotativ prin imitarea mână de presiune.

Dacă aveți animale de companie, nu intrați în panică.Frecare robot poate ajuta să repara frecare robot.Se poate absorbi și păr de animale curat murdar urme.

A se adapta la diferite etaje și diferite medii pentru curățare, mai fără griji.Spălarea masina este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, panouri de lemn, marmura, gresie, faianta, etc.

Curățare automată, coliziune și U-turn, zgomot redus, se bucură de o viață liniștită.Matura se rotește în curățare automată, poate preveni transformarea, zgomot redus, și nu va interfera cu viața ta în timpul procesului de curățare.

Partea inferioară a umidificare funcția de pulverizare este echipat cu un indicator violet de lumină.Nostru mături sunt echipate cu funcția de pulverizare.Acesta poate fi pulverizat și umidificat măturând podeaua.Cum mașina se deplasează, se va hidrata aerul din fiecare colț.

De mare capacitate de 1500 mAh poate găzdui cu ușurință dispozitive mari cu baterii de mare capacitate, extinzând astfel durata de viață a bateriei.

Etichete: robot aspirator vacuum, xiaomi dreame t20, robot de jucărie, dreame robinet benzină xr, robot de curățare curat, aspirator cu vacuum, roborock s5, roborock s6, mop podea, aspirator robot x600

Nume De Brand HAEGER
Sac Sau Fără Sac Fără sac
Lungime cablu (m) Wireless
De Viață A Bateriei 1 oră-1 oră și 30 de minute
Instalare robot
Calendarul De Rezervare No
Tip Filtru HEPA
LCD No
Control De La Distanță No
Funcția Umed și Uscat
Special Duza De Aspiratie Ștergându - & De Absorbție A Solului Perie
Origine NC(de Origine)
Perie Turbo No
Putere (W) 5w
Caracteristică 2 Aspirator Robot cu două Perii
Tensiune (V) 3.7 V
Capacitate Caseta Praf (L) 0,5 L
Numărul De Model Uscată și Umedă Utilizare Aspirator Robot
Metodă De Vânzare Dropshipping/Ridicata/Cu Amănuntul
Certificare ce
Praf De Stocare De Tip Cutie De Praf
Curățarea Traseului Aleatoare De Tip
Caracteristică 1 Cu Un Plus De Wipe

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea