JINLETONG Șirag de mărgele Hama Kit de 10000 de 36 de culori 5MM Siguranța Fier Șirag de mărgele de Ambarcațiuni Set, bord, alb pensete, masă de hârtie fier margele DIY cadou

148.90lei

209.73lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Setul include: 10.000 de 5MM de topire kituri de șirag de mărgele, 36 culori diferite, inclusiv 2 mari plăci de unghii, 4 călcat lucrări, 1 penseta, 5 brelocuri, 5 brelocuri, 20 de inele mici, Un model de carte.

36 culori sunt pre-sortate, ambalate separat, nu amestecate cu alte culori, ușor de a lua și stoca în timpul procesului de producție.

Setul este foarte complet, potrivit pentru incepatori pentru a crea propriile lor modele frumoase.Această jucărie este foarte potrivit pentru copiii în vârstă de 5-9 ani și foarte potrivit pentru dezvoltarea lor cognitivă.

Utilizați acest kit pentru a ajuta copilul dumneavoastră a îmbunătăți lui sau a ei abilităților motorii și de coordonare, dezvoltarea lor, culoarea și forma de recunoaștere, și de a se exprima într-un mod artistic.

Ea are o gamă largă de aplicații.Puteți utiliza topit margele pentru a face inele, pandantive, lanț de telefon mobil accesorii, geanta accesorii, etc.

Cel mai bun cadou jucarii pentru copii, potrivit pentru zile de naștere, Crăciun, vacanță, piscine interioare/în aer liber și activități de orice vacanță.

Etichete: las puzzle, diy metal puzzle, planilla margele hama, eva margele hama kit, bijuterii kit, margele hama 5 0mm, șirag de mărgele hama, de călcat margele de bord pătrat, hama model, șirag de mărgele de fier

Intervalul De Vârstă > 3 ani
Material EVA
culoare Alb
Gen Unisex
Nume De Brand JINLETONG
Puzzle Stil Puzzle 3D
Numărul De Model 5mm
Stil Desene animate
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
culoare 1 36Colors
Tip Puzzle 3D

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea