TR90 Lumina Ultra Pliant Ochelari de Citit Bărbați Femei Portabil Asferice Rășină Lentile Jumătate Cadru în Vârstă Presbyopic 1.0-4.0 R041

31.38lei

46.83lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Culoare si Dimensiune :

1. Datorită diferite măsurători , vă rog să acceptați 1cm erori .

2. Diferite ecran de computer poate afișa culori diferite ,chiar dacă este de aceeași culoare ,astfel încât vă rugăm să permiteți rezonabil diferență de culoare .

Plata:

Puteți transfera direct de la Moneybooker ,Visa , MasterCard credit, transfer bancar sau Western union.Suport Balioilhaircare.ro serviciul Escrow.

Transport:

1.Vom declara element ca un "cadou" și valoare de aproximativ $5for vamale confort.

2.Pachetul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs., Post air mail va lua în jurul valorii de 20-45 de zile, unele țări vor lua 20-60 zile.Cele mai multe țări au transport gratuit, dar țările individuale și moduri de transport trebuie să plătească un pic de marfă.

Observație: Vacanță și weekend-uri nu sunt incluse în zilele de lucru , de transport Internațional nevoie de o lungă perioadă de timp, vă rugăm să fie pacient.Și acolo poate mai multe zile întârziere.

Se întoarce:

Pentru a oferi costul este foarte mare, nu este în valoare de a returna produsele, dacă ați ales mărimea potrivită, sau nu-ți place, în mod normal, ne sfaturi vă păstrați-l, aveți posibilitatea să vândă la un prieten, sau trimite la un prieten ca un cadou, Dacă este necesar să se întoarcă, acolo cumpărătorul este responsabil pentru transportul de marfă.Multumesc.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați un feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Dacă ești nemulțumit sau daune , vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: moda cadru, femeie de culoare ochelari de citit, cadru jumătate, ultralight titan ochelari de citit, ochelari moda, vz ochelari, ochelari de suprapunere, femeie de ochelari de citit solans, femeie de ochelari de citit mee, mare titan ochelari de citit

Lens Înălțime 2.9 cm
Lentile Optice Atribut Oglinda
Numărul De Model R041
Origine NC(de Origine)
Lentile De Material Acril
lungime picior 13.4 cm
Lentile De Culoare Clar
Acoperire HC
Nasul lățime 2.0 cm
Gen Unisex
Nume De Brand SCOBER
Obiectiv Lățime 5.1 cm
Material Cadru Titan Plastic
Lățime totală 13.5 cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea