Copii Masina De Învățământ Jucării Pentru Băieți Urmări Aventura Creier Jocuri De Masă Vagoane Mecanic Locuri De Parcare Pentru Copii Cadouri

69.33lei

99.06lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Părinte-copil Jucarii Educative: 2-în-1 urmări și jocuri de cooperare, aducând mai multă bucurie pentru copii decât cele tradiționale singură piesă.Sunt 6 butoane pentru a controla și de a livra 8 provocări diferite.

2、Fara Baterie: Copiii trebuie să o facă ei înșiși pentru a ghida mașină de jucărie pentru a depăși obstacolele și de a contesta orice provocare.Ajuta copiii dezvolta abilitățile cognitive, de tren pentru copii abilitățile de gândire logică, și de a îmbunătăți imaginația lor.

3、Acționate Manual Set de Jucării: a Făcut de înaltă calitate din material plastic ABS, marginea rotunjită nu va durea mâna ta mică, și este sigur pentru copiii dumneavoastră să se bucure de joc și timp de învățare.

4、Multe Moduri de a Juca: Există mai multe moduri de a juca cu urme de mașină.Există un corp principal, șine, tije rotative, lumini de semnalizare si macarale care trebuie să fie instalat pe corpul principal de unul singur.

5、Jucarii Interactive: Aceasta masina de aventura jucărie set este o alegere ideală pentru jocuri, potrivite pentru băieți și fete de peste 3 ani pentru a juca la domiciliu.

Descriere:

1. De siguranță și de protecție a mediului.Realizate din material ABS, protecția mediului, siguranța și durabilitatea.

2. O faci singur, spre deosebire de tradiționale urmări jucării, puteți vedea doar că copiii au nevoie să o facă prin ei înșiși pentru a lasa copilul sa participe la piesa jucarie.

3. Dezvolta abilitățile și inteligența: a stimula imaginatia copiilor, trenul copiilor capacitatea de gândire logică, de observare și abilități sociale, copii de tren coordonarea mana-ochi și abilități practice, maiestria si inteligenta.

4. Mai multe moduri de a juca.Există mai multe moduri de a juca mașină, și tot felul de distracție poate fi savurat de ore.În același timp, există o combinație unică de culori care pot stimula copilul de percepție a culorilor, și de manipulare caracteristici pot îmbunătăți abilitățile motorii fine.

5. Această jucărie poate fi jucat de mai multe persoane, copiii pot juca acest joc cu prietenii sau părinții, și lăsați copiii dumneavoastră partaja distractiv de a juca cu prietenii lor buni.

Caietul de sarcini:

Tip: masina de jucărie

Material: plastic ABS

Lista De Ambalare:

1*Feroviar Mașină De Jucărie

un Set De Jucării Masina

Notă:

Datorită influenței monitor si lumina, culoarea reală pot fi ușor diferite de imagine.Acesta poate fi ușor diferite din cauza manuală de măsurare.

Etichete: jucarie pentru copii, aluminiu t track, masina mare de masă, de pluș, jucărie moale, masă pliantă salon auto, t track, masina de pliere masă de automobile, card de gameboy, masina masa de calculator

Certificare 3C
Avertizare No
Tip Masina
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Scara 1
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Numărul De Model Masina feroviar
Navă/Navă Alte
Coduri de bare No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea