Refluxul Arzător De Tămâie Cu 50 De Conuri De Cadou Gratuit Cascada Ceramice Arzător De Tămâie Tămâie Titular,Opțiunea Pentru Amestecat Conuri De Tămâie

63.92lei

90.02lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Refluxul Arzător De Tămâie Cu 50 De Conuri De Cadou Gratuit Cascada Ceramice Arzător De Tămâie Tămâie Titular,Opțiunea Pentru Amestecat Conuri De Tămâie

Caracteristici: 1. Aspectul rafinat: familia arzător de tămâie este realizat de meșteșugari calificați, cu meșteșugurilor tradiționale și superbe, lucrate manual.Fum gros este ca o cascadă, curge încet în jos, plin de mister.

2. Utilizare multifunctionala: Nostru refluxul arzător de tămâie este ușor de curățat după utilizare.Clătiți corpul principal al arzător de tămâie cu apă clocotită, petele de pe arzător de tămâie vor fi eliminate.

3. Refluxul Conuri de Tămâie: Nostru arzător de tămâie vine cu upgrade conuri de tămâie, care poate prelungi durata de persistență și mai bine mirosul.Nu este nevoie pentru a achiziționa suplimentare de tămâie conuri sau bastoane.Noi oferim 60 de retenție conuri de tămâie.

4. Aplicabile Ocazii: Rochii de retenție arzător de tămâie este folosit ca un aromaterapie decor, care are o aromă puternică și de lungă durată parfum, care este util pentru meditație și relaxare, și te elibereaza de stres.Acesta este utilizat pe scară largă în camera de zi, dormitor, studiu, birou, cameră de meditație, sală de yoga, templu, etc.

5. Pentru Relaxare: Acest retur arzător de tămâie poate fi folosit cu conuri de tămâie sau bețișoare parfumate.Utilizarea cascada arzător de tămâie împreună cu pelin tămâie con pentru a îmbunătăți de purificare a aerului, meditație și relaxare, scuti de stres, și de a îmbunătăți sleep de calitate.Living spatios, dormitor, camera de studiu, birou, cameră de meditație, yoga, camera, hotel, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Refluxul Arzător De Tămâie

Material: Ceramica

Dimensiune: aproximativ 12.2*19.7 cm/4.80*7.76 în

Lista De Ambalare:

1 x Refluxul Arzător de Tămâie

1 x Refluxul Conuri de Tămâie (50 de capsule)

Etichete: decor zen, apă arzător de tămâie, naturale reflux turn de tămâie, refluxul tămâie, conuri de tămâie de patchoulli, burner arzător de ulei, tămâie suportul, arzător de tămâie cascada, bakhoor arzator electric, tămâie stick

Numărul De Model Refluxul Arzător de Tămâie Cascada Tămâie Titular cu Conuri
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea