JOYKER Notebook Stand pentru MacBook Pro Notebook Stand Pliabil din Aliaj de Aluminiu Tableta Stand Suport Laptop Suport pentru Notebook

71.15lei

118.59lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ajustabil si ergonomic

Cele șase înălțimi de ecran de laptop poate fi ajustat în mod liber de 3.9 inch la 6.2 inch pentru a atinge nivelul ideal de vedere, astfel încât să puteți stabili postura dumneavoastră și de a reduce oboseala gât, dureri de spate si oboseala ochilor .Foarte potrivit pentru lucru la domiciliu, la birou și în aer liber.

Robust și cuprinzător de protecție a

Laptop-calculator coloană este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu și este conceput ca o structură triunghiulară, care poate mai stabil sprijin de greutate de 22 kg (10 kg) .Cu ajutorul a 2 a ridicat cârlige și un mare non-alunecare din silicon pe întreaga suprafață, se poate ține laptopul în loc și de a proteja dispozitivul de la zgârieturi și de alunecare în cea mai mare măsură posibilă.În plus, margini netede nu va doare mana.

Portabil și Pliabil

Acest laptop portabil stand cantareste doar 0,5 lire sterline și poate fi pliat rapid la 10,2 cm x 2.3 cm.Durabil de buzunar este ușor de a transporta în jurul valorii de.Foarte potrivit pentru persoanele călătoriți în scop de afaceri.

De răcire și de ventilație design

ABS+ silicon material poate absorbi cu ușurință și de a radia căldură.În plus, design gol și înainte de unghiul de înclinare a oferi excelente de disipare a căldurii și flux de aer natural pentru a preveni laptopul de la supraîncălzire.

Compatibilitate mai mare

Babacom suport pentru laptop este compatibil cu toate 10-17 6-inch laptop-uri, cum ar fi MacBook Air / Pro, Google Pixelbook, XPS Dell, HP, ASUS, Lenovo, Toshiba, Acer, Chromebook, Microsoft Surface și iPad PC-ul Nostru muntele are aluminiu de precizie tratament de suprafata si superb tehnologie CNC, care va deveni partenerul perfect pentru lucruri prețioase.

Etichete: acer tablet stand, lap top stand, macbook suport, dj suport pentru laptop, macbook pro de sprijin, pentru suport pentru laptop, macbook sta, notebook-suport, masa de toaleta tava, telefon mobil laptop

Feature7 Pentru xiaomi, Lenovo, HP, Dell, Asus, Acer Laptop
Facilitate4 ceea ce soporte portatil
Feature8 Non-Alunecare silicon
Feature2 pliere portabil laptop stand titular
Feature5 macbook accesorii
Feature3 suport pentru laptop aluminiu reglabil
Feature1 portabil, reglabil, pliabil suport pentru laptop
Feature10 Multi-funcțional suport
Origine NC(de Origine)
Cerere Laptop
Feature9 Stabil, fără agitare
Feature11 Pentru Macbook, iPad, Tableta
Feature6 macbook sta
Nume De Brand JOYKER

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea