2.5" 63MM/3" 76MM Supapa de Evacuare Clapeta Control Electric Evacuare Taie Supapa De Evacuare Catback Burlan

128.63lei

144.53lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2.5" 63MM/3" 76MM Supapa de Evacuare Clapeta Control Electric Evacuare Taie Supapa De Evacuare Catback Burlan

===Descriere produs===

Caracteristici - control Deplin asupra Supapei de Evacuare de Control la simpla apăsare a unui volan - buton de deschidere/închidere Valva de Evacuare în orice moment și instantaneu - Chiar și la pornirea la rece, lambouri pot fi deschise (nu este posibil cu OEM / M - Meniu) - Șterge-R funcția - Ușor 30 de minute de procesul de instalare fără fir de tăiere - Complet demontabil in orice moment Montarea Supapei de Evacuare D76 a se Potrivi 3" Conducte de Evacuare/ Valve D63 se Potrivesc 2.5" Conducte vă Rugăm să verificați dimensiunea inainte de a comanda Pachet: 1x Electrice de evacuare se taie cu Dual Valve (nu inclusiv eletric controller) ===Fotografie de Produs=== ===Atenție=== ====Despre Transport==== 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Comanda dvs. va fi procesată și expediată în termen de 5 zile zile lucrătoare după plata. 5.Dacă pachetul nu poate depăși timpul estimat de livrare .vă rugăm să ne contactați imediat pentru mai multe asistentei. 6. Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau taxa !! ====Despre Plata==== 1.Vom accepta ESCOROW, West Union, TT, Paypal.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda. 3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Caracteristici - control Deplin asupra Supapei de Evacuare de Control la simpla apăsare a unui volan - buton de deschidere/închidere Valva de Evacuare în orice moment și instantaneu - Chiar și la pornirea la rece, lambouri pot fi deschise (nu este posibil cu OEM / M - Meniu) - Șterge-R funcția - Ușor 30 de minute de procesul de instalare fără fir de tăiere - Complet demontabil in orice moment Montarea Supapei de Evacuare D76 a se Potrivi 3" Conducte de Evacuare/ Valve D63 se Potrivesc 2.5" Conducte vă Rugăm să verificați dimensiunea inainte de a comanda Pachet: 1x Electrice de evacuare se taie cu Dual Valve (nu inclusiv eletric controller)

Etichete: rx8 evacuare decupaj, taie gazele de evacuare, 76mm admisie, ulei hidraulic temperatura, evacuare vw, e60 evacuare taie, electric supapa de evacuare din plastic, os decupaj, decupaj pentru evacuare, ford evacuare clapeta

Poziție De Montare Din spate
Caracteristici Speciale No
Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Schimb Numărul Parte CW-EP016-2
Tip Toba de eșapament
Numarul Parte CW-EP016-2
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Nume De Brand cwcarstyling
Altă Parte Numărul No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea