Anime-ul japonez Apeluri și Reda Muzică LED flash-uri și Lumini Apple Iphone 11 caz pentru IPhone12 12Pro Max 12mini 11 Pro Max X XS XR 7 8

33.74lei

67.47lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fiecare comanda va oferi cadouri 9H HD nivel de diamant explozie-dovada Camera folie de protectie

Nume produs: control Inteligent cip LED-ul se aprinde 9H anti-drop telefon mobil coajă de protecție Aplicabile modele de telefoane mobile: iphone7, iphone7plus, iphone8, iphone8plus, iphoneX, iphoneXS, iphoneXS Max, iphoneXR, iphoneSE 2020, iphone11, iphone11Pro, iphone11Pro Max, iphone12, iphone12 Pro, iphone12 MINI, iphone12 Pro Max.Produs material: TPU silicon + 9H sticla Caracteristici: 1. 9H duritate sticla nu este ușor de a sparge și zero. 2. TPU silicon cadru, o protecție limitată pentru telefonul mobil daune din cauza care se încadrează. 3. Camera de protecție, 0.2 mm mai mare decât camera, protejează în mod eficient camera de daune accidentale. 4. Sunet chip inteligent, apel, informațiile, software-ul APP amintește 7 tipuri de lumina modificări de culoare. 5. Nu afectează semnal de telefon mobil și telefon mobil de încărcare wireless.Produse de iluminat cu LED principiu: 1. Conectați mai întâi cablul de la partea de jos a telefonului mobil caz de protecție pentru telefonul mobil portul de încărcare.Prima dată când vă conectați, lumina LED-ul va rămâne pe timp de 3-5 minute, și smart cip este identificarea potrivire telefon mobil. 2. Atunci când ecranul telefonului/telefon/mesaj/APP mesaj de notificare/play music este de operat, lumina LED-uri de caz de protecție se va aprinde automat.

Iluminat inteligent de lumini cu LED-uri atunci Când funcționează ecranul telefonului/apel/mesaj/app mesaj de notificare/muzica, lumina LED capac de protecție se va aprinde automat.

Cip inteligent nu va deteriora bateria

Moale TPU silicon cadru protejeaza eficient telefonul

Complet înfășurat TPU silicon cadru Mai eficient de protecție și de protecție

Ușor pentru a utiliza conexiunea socket la partea de jos a telefonului caz a fost conectat la telefon portul de încărcare (la fel ca telefonul încărcare)

Nu afecteaza telefonul mobil de încărcare fără fir

Etichete: suna flash, iphone12 telefon, iphone 12pro max cazul goud, caseta de muzică, iphone 12mini caz slim, iphone 8 flori handmade caz, coquz iphone se 2020, atac pe titan caz, usa caine protector, spotify premium 1 an spania

Compatibil Model de iPhone iPhone12 Pro Max
Design Desene animate
Compatibil Marca Apple iphone
Origine NC(de Origine)
Tip Bara

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea