Modern Flanel Anti-alunecare Spălătorie Preșuri de Baie Intrarea rezistenta la Apa Covorase Dreptunghi Moale Scrisoarea Imprimate Covor

33.82lei

67.64lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NUME:Modern Flanel Anti-alunecare Spălătorie Preșuri de Baie Intrarea rezistenta la Apa Covorase Dreptunghi Moale Scrisoarea Imprimate Covor

UȘOR de întreținut: Mașină de spălat de ușor de îngrijire la domiciliu, ține-ți mat și acasă proaspăt și curat.

MATERIAL MOALE: Răsfăța picioarele tale!Noastră mat oferă un lux, gramada moale, care calmeaza picioarele obosite și scuturi degetele de la picioare de la podea rece.

ANTI-ALUNECARE: Acest anti-suport antiderapant vă ajută să păstrați mat ferm în loc, care nu va aluneca sau glisați pentru a păstra mai mult în condiții de siguranță și confortabil.Loc de covor pe uscat podea netedă numai.

ABSORBȚIE MARE: covor poate absorbi rapid apa, are puternic absorbant de apă capacitatea, puteți ține camera ta pardoseli uscate și curate.Cu regularitate fi expuse la soare pentru a menține mat întotdeauna uscat și curat.

CREAȚI-vă ACASĂ OASIS: Cu multe culori diferite și dimensiuni pentru a alege de la, veți găsi cu ușurință covoare pentru a coordona cu decorul!

PACHET: Mat*1

Note:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

2.Vă rugăm să permiteți-ne 1-3cm erori de dimensiuni ,vă mulțumim pentru înțelegere.

Despre Livrare:

1. În mod normal, vom trimite colete în 1-3 zile, nu mai mult de 5 zile.

2.Se va lua 10-45 zile pentru a ajunge la țară.Uneori, aceasta va dura mai mult din cauza diferiților factori.

Returnare Și Rambursare:

1.Dacă există probleme cu comanda, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom rezolva pentru tine.

2.Dacă coletul pierdut timpul de livrare fel, am putea rambursa integral sau retrimiteți o nouă parcelă.

3.Dacă ne accidental trimis gresit culoarea, dimensiunea, sau există orice daune pe produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu.

4.Restituirile vor fi procedura în termen de 3-15 zile de Balioilhaircare.ro.Dacă aveți unele probleme cu ea, vă rugăm să contactați cu Balioilhaircare.ro customer service!Multumesc.

Despre Feedback-Ul:

1.Feedback-ul clienților este extrem de importantă pentru magazinul nostru.Vă rugăm să furnizați feedback-ul după fiecare livrare.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul, asigurați-vă că pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și rata de noi.

Despre Picătură de Transport maritim: Vom accepta comenzi de la Picătură de Transport maritim de servicii.Nu vom pune orice facturi, codurile QR, promotii sau numele nostru de brand logo-ul în transporturi.Dacă Picătură de transport maritim este necesar, vă rugăm să ne contactați.

Moderne,Flanel,Anti-alunecare,Spălătorie,Preșuri,Baie,Intrare,rezistenta la Apa,Podea,Covoare,Dreptunghi,Moale,Scrisoare,Imprimate,Covoare,

Etichete: covoraș de baie, baie covorase baie, covor în baie, covor, usa mat, preș, preș de intrare casa, podea mat, covor baie, preș în aer liber

Technics Masina De Facut
Caracteristică 3 Decor Acasă
Folosit pentru 3 Hol
Compoziție Poliester
Numărul De Model MHS01H205036
Caracteristică Aprovizionat
Caracteristică 2 Absorbția De Apă
Stil Modern
Material Poliester
Origine NC(de Origine)
Folosit pentru 2 BUCĂTĂRIE
Cerere baie
Caracteristică 4 MOALE
Folosit pentru 1 baie
Dimensiune Large
Caracteristică 1 Anti-Alunecare
model TIPĂRITE
Folosit pentru 4 Etaj Pridvor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea