DC 12V-24V Pas până la 200V-450V 220V DC-DC de Înaltă Tensiune Boost Converter Putere

49.06lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

începe

end

Descriere: Caracteristici:

Aceasta este o DC converti cu o mare tensiune de ieșire DC 450V.acest modul este uimitor, atunci când tensiunea de intrare este

nu este stabila, ieșirea va fi stabil.acesta este un non-izolate converter.

Parametru:

1. Intrare: DC 9-24V

2. Cel mai mic incepand voltaj: 8.4 V

3. Ieșire: reglabil DC 220V-450V (MAX 450V tensiunea de ieșire este stabilă, chiar tensiunea de intrare se schimbă)

4. Putere: 40W continuu de lucru, se poate ajunge la 70W occational de lucru.intrare tensiune este redus, putere de ieșire va scădea tensiunea de intrare crește, puterea de ieșire crește, dar nu afectează tensiunea de ieșire.

5. Dimensiune: 85*50*28MM

6. Subtensiune protecție: da.atunci când la intrare este mai mică decât 7.6 V, tensiunea nu va fi stimularea

7. Conexiune inversă protecție: da

8. Indicator: led-ul va fi pe când încărcarea este finalizată

9. Timp de încărcare: de a percepe 1000UF capacitate de a 450V, va dura aproximativ 5 secunde

10. Observație: atunci când puterea este mare, asigurarea poate arde, aveți nevoie pentru a schimba pentru a obține modulul înapoi la locul de muncă.

11. Recomand sursa de alimentare pentru variator: DC 12V plumb-acid baterie sau 3/4-seria 18650 de baterii, care poate furniza un curent de peste 7A.

Scop: magnetizare încărcare condensator alimentare c. c. echipamente de încercare, produsul test de presiune tuburi de curent continuu de joasă tensiune alimentare, strălucire tub de alimentare, și în alte scopuri.

Notă:

1. Utilizarea de joasă tensiune partea de curent modul de limitare, este de a limita low-side actuale, mai ales pentru condensator pentru a încărca, condensator înainte de încărcare la tensiunea de 0, încărcare directă, (acest timp este echivalent cu a scurt-circuitului de stat) Această versiune poate fi conectat direct la următoarele condensator de 1000UF taxa, mai mult de 1000UF, la o serie de 5W, 10ohm ciment de rezistență în jurul a ceea ce zici.

2. Nu este potrivit pentru alte alimentare prea multă putere, din cauza de limitare a curentului, de ieșire în suprasarcină atunci când tensiunea de ieșire va fi tras în jos.Va provoca fenomenul de instabile de tensiune de ieșire.

3. Atunci când se utilizează baterii de litiu și alte alimentare, să acorde o atenție la protecția bord poate rezista destul de curent, curentul va duce la deteriorarea protecția bord, sau bord de protecție a de protecție a duce la insuficiente de intrare tensiune de protecție, care rezultă în nici un impuls.

4. Mulți clienți le place să folosească 9V multimetru cu bateria de alimentare, acest tip de baterie este un laminat bateriei, curentul de ieșire este foarte limitată, capacitatea bateriei este foarte mic, dacă 1000UF, 450V condensator taxa, taxa de prima viteza este foarte lent, Cel de-al doilea este foarte rentabilă, probabil, de încărcare de 1-2 ori după ce bateria este nu de energie electrică.

5. Atunci când sursa de alimentare este scăzută, de încărcare a bateriei va provoca intrare tensiunea de alimentare să fie tras în jos și viteza de încărcare va fi redus foarte mult, de exemplu, folosind 12V, 2A alimentare, tensiunea de alimentare va fi redus la aproximativ 8.4 V.

6. Ieșire mai mult decât condensator în paralel atunci când va exista și o capacitate de încărcare nu se va aprinde, condensatorul este, în general, paralel cu condensator de tensiune nu este suficient, scurgeri de tensiune nu va ajunge niciodată la setul de tensiune.Deci lumina nu este lumină, Atât de multe condensatoare în paralel atunci când este recomandat ca fiecare condensator singur test, condensator de testare și apoi în paralel.

7. Aceasta placa este de înaltă tensiune de ieșire de înaltă presiune pericol !!Notă în condiții de siguranță!Directe scurt-circuit de ieșire este interzisă.

8. Mulți clienți întreabă mereu cât de mult acest lucru, curentul de ieșire este tensiunea de ieșire este reglabil structura, la diferite tensiunea de ieșire, curentul de ieșire este diferită, formula este 70W împărțită la tensiunea de ieșire este egal cu curentul de ieșire.Specifice condensator atunci când încărcarea, deoarece tensiunea în timpul procesului de încărcare a fost schimbarea, atât de la diferite puncte de tensiune, curentul de ieșire este diferit, este o dinamică actuală.

9. O mulțime de clienți pentru a încărca condensatorul după descărcarea de gestiune, nu vreau să deconectați stimula modul de putere de intrare, prin intermediul comutatorului de testare de descărcare de gestiune poate fi utilizat în modul de ieșire de la condensator în serie între 10-20ohm ciment rezistenta metodă, Cu descărcarea de tiristor, această metodă nu poate fi utilizată.

Conținutul Pachetului

100% De Brand Nou

1 x DC 12V-24V Pas până la 200V-450V DC-DC de Înaltă Tensiune Boost Converter Modul de Putere

Etichete: dc boost 42v, diy de înaltă tensiune boost converter, 12v la 220v pas modul de putere, boost dc, dc boost 1500v, regulator de dolar 24v, dc-dc step up, display pas de putere buck converter, regulator de curent 24v, ace pavilion

De Înaltă Tensiune 220V
Nume De Brand NoEnName_Null
Tensiune De Alimentare v
Disiparea De Putere w
Tip Regulator De Tensiune
starea Noi
step up 200V-450V 220V

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea